INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  GALATASARAY - BARCELONA

Bonus uriaș anunțat în vestiar pentru Moruțan și Cicâldău, împotriva Barcelonei + Hagi și Popescu, imagine din avionul privat spre Istanbul

Gică Hagi și Gică Popescu, în drum spre Istanbul // foto: Twitter @ Ajansspor
Gică Hagi și Gică Popescu, în drum spre Istanbul // foto: Twitter @ Ajansspor

Articol de GSP - Publicat joi, 17 martie 2022 15:53 / Actualizat joi, 17 martie 2022 18:37

Galatasaray și Barcelona se întâlnesc în această seară, în returul „optimilor” de finală din Europa League (0-0 în tur). Președintele turcilor, Burak Elmas, le-a promis jucătorilor Galatei un bonus uriaș, dacă vor reuși să treacă de trupa „blaugrana”.

Burak Elmas face tot posibilul să își motiveze jucătorii înaintea returului cu Barcelona și le-a promis acestora o primă de calificare. Dacă ar elimina gigantul catalan, Galatasaray ar putea să mai spele din rușinea acestui sezon, trupa „Cim-Bom-Bom” ocupând doar locul 11 în campionatul intern.

10 ani fără Champions League? Campioana României, misiune imposibilă spre grupe: cu cine ar putea juca CFR Cluj sau FCSB
CUPELE EUROPENE
10 ani fără Champions League? Campioana României, misiune imposibilă spre grupe: cu cine ar putea juca CFR Cluj sau FCSB

În cazul în care Galatasaray va ajunge să sărbătorească o calificare în această seară, jucătorii vor primi un bonus total în valoare de 650.000 de euro, care va fi împărțit între toți membrii vestiarului. Astfel, suma pe care ar urma să o primească fiecare jucător ar fi puțin peste 20.000 de euro, notează Sport.es.

Gică Popescu și Gică Hagi vor asista la Galatasaray - Barcelona

Meciul din această seară va fi urmărit pe viu de către Gică Hagi și Gică Popescu, foști jucători atât la Galatasaray, cât și la Barcelona. Cei doi au plecat astăzi spre Istanbul cu un avion privat, pus la dispoziția lor de către clubul din Turcia. 

Mircea Lucescu: „Țin cu Galatasaray în seara asta”

„Galatasaray s-a întors de pe Camp Nou cu o remiză foarte valoroasă. Desigur, acest meci va fi foarte greu. Barcelona va avea mingea. Galata a făcut un meci extraordinar cu Beșiktaș (n.r 2-1 în campionat). Dacă va lupta cu același spirit de echipă și va fi la fel de susținută de fani, poate produce o mare surpriză în fața Barcelonei. În seara asta țin cu Galatasaray”, a spus Mircea Lucescu pentru Mackolik, citat de Fanatik Turcia.

Lucescu a antrenat Galatasaray în perioada 2000-2002 și și-a adus aminte de meciurile din Champions League împotriva Barcelonei.

„Îmi amintesc de meciurile din sezonul UEFA Champions League 2001-02 când am antrenat Galatasaray. Am jucat cu Barcelona în faza a doua a grupelor. Două meciuri dificile. Prima partidă s-a terminat 2-2. Pe cealaltă am pierdut-o cu 1-0 pe Ali Sami Yen, dar tot cred că golul lui Luis Enrique a fost din ofsaid.

A fost o grupă foarte dificilă, cu Barcelona, ​​Liverpool și Roma. Barcelona și Liverpool au ajuns în sferturi. Am terminat acea grupă foarte grea cu 5 egaluri din 5 jocuri”, a mai spus Mircea Lucescu, potrivit sursei menționate.

Citește și:

Secretul „Submarinului galben” » Villarreal uimește Europa: 25 de meciuri consecutive pe continent, a 3-a oară în „sferturile” Ligii

Scandal cu 12 zile înaintea meciului cu România » Selecționer demis din cauza unei convocări!

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (9)
694663087795468
Cojo Ioan  •  17 Martie 2022, 23:01

cand ii vad pe astia care vorbesc de HAGI si POPESCU,spalati-va bre pe dinti ca pe unde au jucat astia si ce au castigat nici cu degetul pe harta nu ajungeti, nu mai zic ca va exprimati parerea de parca a-ti jucat fotbal toata viata,repet ceea ce au facut ei pentru fotbal in special HAGI ,nu a facut nimeni!

cuviosulmafiot
cuviosulmafiot  •  17 Martie 2022, 19:52

De ce-l pomenește și pe Motuțan in titlu?O fi macar in lot?!

klauz
klauz  •  17 Martie 2022, 19:20
Postat de shw01 pe 17 Martie 2022, 16:24

Strainii ii ridica in slavi si romanii ii hulesc pe unde ii prind.

NIMENI nu-i ridica in slavi pe astia doi, absolut nimeni. Ca au primit o invitatie in Turcia la un meci dintre doua echipe la care au figurat si ei (bun, Popescu chiar a jucat la Barcelona, dar hagi a fost un atarnator penibil si un esec) e nesemnificativ...

Vezi toate comentariile (9)
Comentează