INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  TELEVIZARE

Ce post TV va transmite Steaua Roșie Belgrad - CFR Cluj

Steaua Roșie Belgrad - CFR va fitelevizat  pe PRO TV.
Steaua Roșie Belgrad - CFR va fitelevizat pe PRO TV.

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 august 2021 17:11 / Actualizat sambata, 14 august 2021 17:39

Partida Steaua Roșie Belgrad - CFR Cluj se va vedea live în România. Meciul este marți seară de la ora 22:00 și va fi transmis de PRO TV.

Șumudică a intrat în istoria CFR-ului, dar nu exultă: „Am pierdut doi jucători azi”
CFR Cluj - Farul 1-0
Șumudică a intrat în istoria CFR-ului, dar nu exultă: „Am pierdut doi jucători azi”

Drepturile TV pentru prima manșă a play-off-ului Europa League dintre Steaua Roșie și CFR Cluj au fost achiziționate de PRO TV. Până acum, meciurile clujenilor din preliminariile Ligii Campionilor au fost televizate de Digi Sport și Look Sport.

Steaua Roșie - CFR Cluj, mutat marți

Deși CFR Cluj va disputa play-off-ul de Europa League, competiție care se desfășoară, de regulă, în ziua de joi, prima manșă cu Steaua Roșie Belgrad, programată săptămâna viitoare, la Belgrad, va avea loc marți seară, de la ora 22:00.

UEFA a stabilit în așa fel încât să evite din start orice posibilitate ca, joi, cele două mari rivale din capitala Serbiei, Steaua Roșie și Partizan, să evolueze pe teren propriu.

Partizan s-a calificat în play-off-ul din Conference League și va evolua în play-off împotriva portughezilor de la Santa Clara. Stadioanele celor două rivale sunt poziționate extrem de aproape unul de celălalt, la doar 1 km distanță.

CFR Cluj vrea să-și ia revanșa după ce a fost spulberată de Young Boys

CFR a pierdut fără drept de apel returul cu Young Boys, 1-3, și a fost eliminată din Liga Campionilor. Va continua însă în play-off-ul Europa League, unde va da piept cu Steaua Roșie Belgrad, echipă eliminată surprinzător de Sheriff Tiraspol în turul 3 preliminar al Ligii, după 1-1 în Serbia și 0-1 în Moldova.

Partidele din play-off-ul Europa League sunt programate pe 17, respectiv 26 august. CFR Cluj va juca returul pe teren propriu.

CFR Cluj, misiune complicată cu Steaua Roșie Belgrad

Sezonul trecut, primul complet al lui Dejan Stankovic ca antrenor, Steaua Roșie a zburat în campionat, zdrobind toți adversarii. Neînvinsă, cu 35 de victorii în 38 de etape și 114 goluri marcate, record. Al 4-lea titlu consecutiv, plus Cupa Serbiei. Peste event, un joc foarte bun, solid, în viteză.

Echipă-tip Steaua Roșie (4-2-3-1): Borjan -Gajici, Dragovic, Degenek, Rodic - Sanogo, Kanga - Ivanic, Falco, Katai - Diony 
Antrenor: Dejan Stankovic

Citește alte știri despre fotbalul internațional:

AUCH! Ronaldo se va înfuria după declarațiile fostului său coleg: „Și-ar da viața să vină la PSG! Messi e mai bun”

Barcelona i-a înregistrat pe Depay și Eric Garcia! Gestul lui Pique a făcut totul posibil

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
3615658098658680
Raul Daniel Miclea  •  15 August 2021, 10:18
Postat de Vladescu Mircea pe 14 August 2021, 18:51

si uite asa o Stea , nu conteaza care , ii strica mecla lui Sumudica care o are mica ( mintea) !!!!!!Ai venit sa faci bani ??????? Ha , ha , ha .........

esti fanul echipei eliminate de locul 14?

parpalache
parpalache  •  14 August 2021, 21:32

Iar fara sonor?Nu ca alde George Dobre sau Ionutz Anghelutza ar fi mai suportabili,dar Mironica e prea de tot!

miculino
miculino  •  14 August 2021, 20:55

Adica ce are, voiai Trinitas? Pfff.. Asa cevaa

Vezi toate comentariile (7)
Comentează