INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  CFR CLUJ

Programul lui CFR Cluj în grupele Europa League » Dan Petrescu & compania debutează în deplasare!

CFR Cluj va juca în grupa A din Europa League
CFR Cluj va juca în grupa A din Europa League

Articol de GSP - Publicat sambata, 03 octombrie 2020 10:52 / Actualizat sambata, 03 octombrie 2020 11:13

CFR Cluj le va avea drept adversare pe AS Roma, Young Boys și ȚSKA Sofia în grupa A din Europa League. Campioana României va juca primul meci din această fază pe 22 octombrie, iar ultimul va avea loc pe 10 decembrie.

Totul despre AS Roma, Young Boys și ȚSKA Sofia, adversarele lui CFR Cluj, aici

Echipa lui Dan Petrescu debutează în faza grupelor împotriva celor de la ȚSKA Sofia, în deplasare, și joacă ultimul meci tot în deplasare, la Berna, cu Young Boys.

Meciurile cu AS Roma vor avea loc în etapele 3, respectiv 4. Primul în Italia, pe 5 noiembrie, iar al doilea la Cluj-Napoca, pe 26 noiembrie.

Programul integral al lui CFR Cluj în Europa League

  • Etapa 1: ȚSKA Sofia - CFR Cluj, 22 octombrie (ora 19:55)
  • Etapa 2: CFR Cluj - Young Boys, 29 octombrie (ora 22:00)
  • Etapa 3: AS Roma - CFR Cluj, 5 noiembrie (ora 19:55)
  • Etapa 4: CFR Cluj - AS Roma, 26 noiembrie (ora 22:00)
  • Etapa 5: CFR Cluj - ȚSKA Sofia, 3 decembrie (ora 22:00)
  • Etapa 6: Young Boys - CFR Cluj, 10 decembrie (ora 19:55)

Ce spune Dan Petrescu după tragerea la sorți

Dan Petrescu, antrenorul campioanei, spune că grupa este una accesibilă și vrea să se califice din nou în primăvara europeană.

„Grupa pare mai accesibilă decât cea de anul trecut, dar dacă suntem mulțumiți de grupă și nu facem puncte, degeaba suntem mulțumiți! Roma e favorită să câștige grupa, După ea vine Young Boys, care în mod normal joacă prin Champions League, iar după aceea urmăm noi și ȚSKA Sofia. Poate cu un avantaj pentru noi că avem mai multă experiență.

Dacă anul trecut nu mă gândeam la calificare, acum mă gândesc serios că vreau să ne calificăm mai departe! Anul trecut nu ne-am făcut de râs și am jucat de la egal la egal cu Sevilla. Mă gândesc că avem șansele noastre să ne calificăm”, a declarat „Bursucul” în cadrul unei conferințe de presă.

Citește mai multe știri despre CFR Cluj:

VIDEO Curg laudele pentru CFR Cluj și Dan Petrescu: „Un model de urmat. E greu să-i doboare cineva cât timp el va fi acolo”

CFR Cluj, prima reacție după tragerea la sorți a grupelor UEL: „Puteam să cădem mai rău” » Se anunță noi transferuri

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
259914374474553
Istvan Demeny  •  03 Octombrie 2020, 15:25

NU este sigur ca iesim din grupa ,cand avem grupa usoara nu facem mare branza si cand avem grupa grea iesim suntem imprevizibili la fotbal.

shynetm
shynetm  •  03 Octombrie 2020, 11:55

Singura echipa romanesca ramasa in Europa. Poate sunt visator, insa ar putea fi surpriza anului in EL.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează