INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  RAPID VIENA - FCSB 3-1

RAPID VIENA - FCSB. Panduru surprinde după eșecul din Austria: ”Cu el pe teren, FCSB nu pierdea niciodată”

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 august 2018 00:05

Basarab Panduru, fostul mijlocaș al Stelei, a comentat eșecul FCSB-ului din prima manșă a play-off-ului Europa League, 1-3 cu Rapid Viena.

FCSB putea să marcheze și golul doi. Ar fi fost mult mai ușor de gestionat meciul retur după 2-3 în deplasare. Cu Nistor pe teren, FCSB nu pierdea niciodată. Ar fi jucat excelent lângă Pintilii. Dacă ar fi putut să îl bage la retur, FCSB ar fi trebuit să dea 1,5 milioane de euro și să îl aducă neapărat”, a spus Basarab Panduru la TV Dolce Sport.

FCSB a încercat să îl transfere pe Dan Nistor de la Dinamo, însă mutarea mijlocașului de 30 de ani a fost blocată de ”câini”, care au cerut 1 milion de euro, plus Kamer Qaka. Gigi Becali a refuzat și a ales să îl transfere pe Hristo Zlatinski, mijlocaș dorit și de Dinamo. (Detalii AICI)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
ray51
ray51  •  25 August 2018, 13:44

Basarabe, esti gresit. Nistor n-are ce cauta la FCSB. Dica, pardon, Becali-antrenorul sa-si poarte crucea! Cand se va lasa de antrenorat, echipa asta va merge uns. Are tineri talentati + jucatori de valoare confirmata.

nefertem
nefertem  •  24 August 2018, 07:41

Da, daca juca Nistor, si au mai lipsit cativa: Iniesta, Modric, Cristiano, Marcelo, Sergio Ramos, Pique... daca erau si astia in teren, sigur sigur nu pierdeau.

corectu
corectu  •  24 August 2018, 07:31

In prima repriza,apararea ca si inexistenta.In a 2 a repriza Steaua a fost mai activa,si-a creat ocazii,a si marcat,a avut si 2 bare.Pacat,sa speram ca va fi bine in retur.Dar va fi GREU.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează
Close