INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  RAPID VIENA - FCSB 3-1

RAPID VIENA - FCSB. Rusescu vrea un stadion plin la retur: ”Mesajul pentru fani a fost în repriza a doua! Ne calificăm la București”

Articol de GSP - Publicat joi, 23 august 2018 23:46

Raul Rusescu, atacantul celor de la FCSB, a vorbit despre înfrângerea suferită de echipa sa în prima manșă a play-off-ului Europa League, 1-3 cu Rapid Viena.

”Am ratat foarte mult în repriza a doua, deși începusem cu gol. N-ar fi trebuit să primim niciodată golul de 3-1. Am avut pe final de meci 3-4 ocazii foarte mari și două bare. Din păcate, plecăm de la 3-1 pentru adversar.

Eu sunt optimist, pentru că am arătat că jucăm un fotbal care produce ocazii. De când m-am reîntors, prima repriză a fost așa și așa, iar în partea a doua se schimbă totul. Nu-mi explic. Probabil că e ceva mental. Trebuie să rezolvăm această problemă”, a spus Raul Rusescu la Prox.

Rusescu spune că echipa sa a transmis deja un mesaj pentru fanii ”roș-albaștrilor” pe care îi cheamă în număr mare la manșa retur: ”Mesajul l-am transmis în repriza secundă, când am avut ocazii foarte mari. Sunt optimist, sunt convins că putem întoarce acest scor dacă vom avea un stadion plin la meciul retur”.

Meciul retur dintre FCSB și Rapid Viena va avea loc joi, de la ora 21:30, pe Protv și liveTEXT pe GSP.RO.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
lukasoil17
lukasoil17  •  24 August 2018, 15:03
Postat de florianveress pe 24 August 2018, 07:07

Are noroc jiji, au dat un gol care va aduce slugile în tribună şi lui ceva bşnuţi în buzunar! La 3-0 nu vedeai picior de c0pitată în tribune!

voi tot la TV jucati in cupele europene?!!

hannah.robinson
hannah.robinson  •  24 August 2018, 07:32

Corect gg are nevoie de bani... se strânge latul întins de Talpan

florianveress
florianveress  •  24 August 2018, 07:08
Postat de florianveress pe 24 August 2018, 07:07

Are noroc jiji, au dat un gol care va aduce slugile în tribună şi lui ceva bşnuţi în buzunar! La 3-0 nu vedeai picior de c0pitată în tribune!

*bănuţi

Vezi toate comentariile (7)
Comentează