INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  RAPID-HEERENVEEN, JOI, 21:30, ÎN DIRECT DIGISPORT ŞI LIVETEXT GSP.RO

Rapidiştii nu cedează » Sabău: ”Trebuie să mai credem în calificare. Putem prinde o zi foarte bună”

Sabău a fost însoțit la conferința de presă de președintele executiv Constantin Zotta
Sabău a fost însoțit la conferința de presă de președintele executiv Constantin Zotta

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 august 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 08 august 2012 14:09

Rapid a pierdut cu 4-0 prima manşă de la Heerenveen, din turul 3 preliminar al Europa League, dar Ioan Ovidiu Sabău crede că formaţia sa încă are şanse de a accede în play-off.

”După un asemenea scor nu îţi vine să te mai gîndeşti la calificare. Te poţi gîndi însă cum să ieşi cu capul sus, să cîştigi returul. Eu cred totuşi că trebuie să te gîndeşti şi că poţi merge mai departe. Olandezii ne-au taxat imediat pe erorile noastre. La fel pot greşi şi ei, iar noi să prindem o zi foarte bună”, a declarat antrenorul vişiniu.

El a precizat apoi: ”În primul rînd, noi ne propunem să cîştigăm. Dacă va fi în urma unui joc bun, cu atît mai bine. La fel de importante sînt şi punctele. Jucătorii nu trebuie să fie descurajaţi, să creadă în şansele lor”.

”Nu am nici un fel de probleme cu jucătorii. Spun clar, eu nu fac selecţii pe criterii religioase. Renan nu este un martor al lui Iehova” Ioan Ovidiu Sabău, antrenor Rapid

Sabău a admis că ”echipa nu arată cum îmi doresc eu, nici cum îşi doresc jucătorii”, dar a acuzat ”perioada de pregătire, în special cea din Scoţia, un de nu ne-am putut antrena din cauza vremii nefavorabile”.


”Sînt jucător, ştiu ce se întîmplă în vestiar. Avem o relatie foarte bună cu Mister. E un meci de orgoliu, vom face totul să învingem”
Ştefan Grigorie, mijlocaş Rapid

”Sabău are suport total din partea clubului. Lucruriele sînt clare, în club ne respectăm între noi, cu toţii. Am început ca un motor Diesel, mai încet, dar ne vom lua viteză”
Constantin Zotta, preşedinte executiv Rapid

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
octavianus
octavianus  •  08 August 2012, 16:00

O GANDIRE CARE FACE CINSTE UNUI SPORTIV, NU TREBUIE SA INTRI PE TEREN CU GANDUL CA NU MAI AI NIMIC DE CASTIGAT, JOACA TOTUL CA SI CUM NIMIC NU S-AR FI INTAMPLAT FI GENEROS SI CURAJOS DA TOTUL 90 DE MINUTE SI CAND FLUIERA ARBITRUL VEI VEDEA REZULTATUL, IN SPORT SI MAI ALES IN FOTBAL ORICE ESTE POSIBIL, SIGUR SUNTEM DEPARTE DE ACEST SUBIECT DAR CE TREBUIAU SA FACA CEI DE LA LIVERPOOL IN FINALA CU MILAN LA 3-0 LA PAUZA SA NU MAI IASA PE TEREN ? AU IESIT AU DAT TOTUL SI AU CASTIGAT...MENTAL SA FIM INVINGATORI SI SA INTRAM CU MENTALITATEA ASTA SI SIGUR LA FINAL SUPORTERII VOR ACLAMA ECHIPA CACI RAPIDISTII STIU SA APRECIEZE DOVEZILE DE CURAJ SI DEVOTAMENTUL PT CULORI NU DOAR REZULTATUL, FZR !!

unmaker
unmaker  •  08 August 2012, 14:19

atitudinea e buna...asa trebuie sa pleci la un meci...teoretic se poate...realistic...nici cel mai infocat fan al rapidului nu cred ca ar paria pe un c;el putin 4-0 pt rapid...sper totusi sa bata pt puncte Hai Rapid !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close