INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  RAPID ÎN GRUPA C CU PSV, HAPOEL ŞI LEGIA

Rapidiştii promit primăvara europeană: "În decembrie, vom fi la Nyon"

Rapid vrea din nou în primăvară
Rapid vrea din nou în primăvară

Articol de - Publicat sambata, 27 august 2011 00:00 / Actualizat sambata, 27 august 2011 00:15

Rapidiştii sînt mulţumiţi de tragerea la sorţi, dar spun că au parte de o grupă echilibrată din care oricare două echipe pot merge mai departe


După tragerea la sorţi de ieri, giuleştenii visează să repete sezonul european din 2005-2006, cînd au ajuns în primăvara europeană. Alb-vişiniii sînt mulţumiţi de grupa în care au ajuns şi cred că au şansa de a termina pe unul din primele două locuri. "Cel mai important e că vom juca de la egal la egal cu toţi adversarii. Sperăm ca în decembrie să fim la tragerea la sorţi de la Nyon", a anunţat preşedintele Dinu Gheorghe.

Dani Coman, unul dintre cei mai experimentaţi rapidişti, spune că formaţia din Grant nu se mulţumeşte cu faza grupelor: "Ne dorim să mergem cît mai departe. Sperăm ca alături de Răzvan să depăşim performanţele din urmă cu 6 ani, cînd am ajuns în sferturi".
Clar, cel mai tare adversar al giuleştenilor e PSV, însă şi în 2005-2006 vişiniii au mai dat piept cu o formaţie din Ţara Lalelelor, eliminînd-o pe Feyenoord, după 1-1 în deplasare şi 1-0 în Giuleşti. Hapoel Tel-Aviv, cea de -a doua echipă din grupă, e un adversar mai vechi al giuleştenilor, în 2006-2007, Rapidul remizînd în Israel, 2-2. Pe atunci, în grupe nu se juca tur-retur. La israelieni evoluează acum şi Edel Apoula Bete, portar care în 2007 a fost vîndut de giuleşteni la PSG.

Au luat polonezii la rînd
Cel de-al treilea adversar al elevilor lui Răzvan Lucescu e Legia Varşovia, ea fiind a treia formaţie din Polonia cu care feroviarii se vor întîlni în acest an. Mai întîi au învins-o pe campioana Wisla (2-0) la Turneul Campionilor din Estonia, apoi, în play-off, au eliminat-o pe vicecampioana Slask Wroclaw (3-1 şi 1-1). Legia a încheiat sezonul precedent pe locul 3.

"La nivelul acesta nu puteam avea parte de adversari modeşti. Sper din tot sufletul să facem o figură frumoasă pentru că sîntem o echipă în reconstrucţie şi în progres"
Dani Coman, portar Rapid

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
mpkr
mpkr  •  28 August 2011, 16:03
Postat de sundancekid1915 pe 27 August 2011, 04:32

Succes echipei Bucurestene !

respect.

ciparian
ciparian  •  27 August 2011, 14:44
Postat de adrianrr pe 27 August 2011, 13:43

eu personal o sa merg la toate meciurile de acasa,sper sa vina cati mai multi rapidisti pe National Arena si sa facem atmosfera.FzR

Stii pe cineva care va merge in deplasari? sa mi dai o adresa ceva, de legatura? merci

ciparian
ciparian  •  27 August 2011, 14:44

Revin cu o rugaminte.Daca este cineva din galerie, care va merge in deplasarea de la eindhoven, sa mi dea un raspuns. eu sunt mai aproape si as vrea sa fiu pe stadion, dar vreau sa stiu la ce peluza sau tribuna sa mi iau bilet, ca sa fiu cu galeria. va multumesc adresa mea cipriann29@yahoo. com

Vezi toate comentariile (15)
Comentează