INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  LEGIA VARŞOVIA - RAPID 3-1

Răzvan Lucescu: "Înfrîngere normală, jocul s-a rupt la eliminarea lui Alexa"

Legia - Rapid s-a terminat 3-1
Legia - Rapid s-a terminat 3-1

Articol de GSP - Publicat joi, 03 noiembrie 2011 00:00 / Actualizat joi, 03 noiembrie 2011 23:21

Răzvan Lucescu a recunoscut superioritatea polonezilor de la Legia Varşovia în meciul din această seară, din runda a patra a fazei grupelor Europa League. S-a terminat 3-1 pentru Legia!

Tehnicianul giuleştenilor şi-a felicitat elevii pentru jocul din prima parte a meciului şi a recunoscut că eliminarea lui Alexa, cea care a decis meciul în opinia sa, a fost meritată.

"Vreau să-i felicit pe cei de la Legia, care au obţinut şase puncte în două meciuri cu noi. A fost o înfrîngere normală deoarece polonezii au ştiut să profite de greşelile noastre. În ambele meciuri am luptat, au fost momente în care am dominat, însă Legia a obţinut şase puncte pentru că a fost eficientă.

Am început meciul foarte bine, am controlat jocul şi am pus presiune pe adversari. Am avut numeroase ocazii şi lovituri libere, dar totul s-a schimbat după cartonaşul roşu luat de Alexa, un cartonaş meritat. Repriza a doua a fost una proastă, am primit gol la prima lor ocazie. Este frustrant, dar trebuie să acceptam înfrîngerea şi să învăţăm din ea", a spus tehnicianul Rapidului, conform OnlineSport.

Legia - Rapid s-a terminat 3-1, iar giuleştenii au pierdut orice şansă de calificare în primăvara europeană.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (27)
porcea
porcea  •  04 Noiembrie 2011, 12:54

IN ISTORIE VA RAMANE CA PRIMA ECHIPA CARE A CASTIGAT PE NATIONAL ARENA RESTU E CANCAN ! IATA CA TOT STEAUA COLABORAT CU REZULTATUL VASLUIULUI CARE MERITA SUPER FELICITARI MAI RIDICA CAPU IN EUROPA ! CAINII SE UITA LA TV IAR CRAPID JOACA ACUM DOAR PT PALMARES ! DOCTORVLAD AI MURIT ? de cancan sunteti voi cu echipa asta de natarai si eroi (gen tanase- 2 goluri/an..) ,dupa urmatoarea etapa nu mai comenteaza unul pe aici,ati dat si voi 4 goluri si gata,nu mai este loc pe site de ciobani...

viobubu
viobubu  •  04 Noiembrie 2011, 12:49

Mai mult m-a intristat victoria stelei decat infrangerea echipei favorite

tigruzzu
tigruzzu  •  04 Noiembrie 2011, 04:06

Ce de tiggani pe National Arena! Toti tiganii sunt 5telisti? Sau numai 90%, cum sustine Madalin Voicu, a?

Vezi toate comentariile (27)
Comentează