INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  RB LEIPZIG - U CRAIOVA, JOI, 19:30

RB LEIPZIG - U CRAIOVA // Veste bună pentru fanii olteni » Ce post TV va transmite meciul RB Leipzig - U Craiova

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 august 2018 13:59

U Craiova va evolua joi, de la ora 19:30, contra nemților de la RB Leipzig, în prima manșă a preliminariilor Europa League.

Dacă marți seară nu se știa ce post va transmite meciul, fanii olteni au primit o veste bună. Partida RB Leipzig - U Craiova va fi televizată de TVR 1, postul public achiziționând drepturile de transmisie a meciului.

Astfel, toate meciurile echipelor românești din preliminariile Europa League vor fi transmise la TV.  FC Alashkert - CFR Cluj va fi în direct la TV Digi Sport 1, de la ora 21:45, iar Hajduk Split - FCSB va fi transmis de ProTV, de la ora 21:45. Toate meciurile vor fi liveTEXT pe GSP.RO.

La retur DOUĂ MECIURI DIN TREI VOR FI LA TV, DEOCAMDATĂ

Pe 16 august, fanii fotbalului din România vor vedea sută la sută cel puțin două meciuri din trei la televizor.  De la ora 20:00, CFR Cluj - FC Alașkert va fi transmis de 3 posturi de televiziune: Telekom SportDigi Sport și Look TVAcelași lucru se va întâmpla și cu partida dintre FCSB și Hajduk Split, meciul de pe Arena Națională, de la 21:30, urmând a fi transmis de Pro TV. 

Singurul meci care rămâne "în aer" e cel din Bănie, dintre Craiova și Leipzig, programat la ora 19:00, acolo unde drepturile TV nu au fost încă achiziționate.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (18)
kaloogarele
kaloogarele  •  08 August 2018, 19:26
Postat de dinamo_fan pe 08 August 2018, 14:44

Sa speram ca nu va fi un masacru. Pentru spectacol e bine ca oltenii sa pastreze sanse la retur, macar teoretice. Ar fi perfect sa inscrie macar o data acum. Va fi cel mai spectaculos meci al campaniei europene romanesti de pana acum, e bine ca va fi transmis.

nici o sansa sa nscrie. cel mai bine sa se apere la 0-0

dakesis
dakesis  •  08 August 2018, 16:50

Hai Baietii! o sa fiu pe stadion pt prima data joia viitoare, cand ajung in tara. ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

suporterucv
suporterucv  •  08 August 2018, 16:19
Postat de Vladescu Mircea pe 08 August 2018, 16:15

Foarte bine sa vada toata Romania valoarea indoielnica a acestei adunaturi si a antrenorului ei !!!!! Sper ca dupa intalnire sa-l auzim cum se lamenteaza si pe impertinentul Popescu Marcel , si sa nu bage capul in nisip ca strutul asa cum face dupa fiecare infrangere la scor de maidan !!!!

noroc ca nu sunt toti romanii ca tine !! slava domnului

Vezi toate comentariile (18)
Comentează