INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  RENNES - CFR CLUJ 0-1

RENNES - CFR CLUJ 0-1 // GSP LIVE VIDEO Adrian Porumboiu după victoria chinuită a CFR-ului: „Lui Petrescu nu-i poți spune că ți-a plăcut jocul, dar i-a ieșit”

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 octombrie 2019 00:39

Adrian Porumboiu a analizat la GSP LIVE meciul Rennes - CFR Cluj 0-1, din grupele Europa League, și a spus că echipa lui Dan Petrescu merită felicitată pentru victorie, nu criticată pentru jocul slab. 

  • CFR Cluj are 6 puncte după 3 meciuri și e pe locul 2. Lider e Celtic cu 7 puncte 
  • CFR Cluj - Rennes se joacă pe 7 noiembrie, de la 19:55 
  • Vezi AICI clasamentul grupei E

„Dacă era echipa mea, îi felicitam pe jucători. Important e că au luat 3 puncte, care vor cântări foarte mult. Sunt pe locul 2. Ce să faci? Să-i înjuri că nu au jucat frumos? Au câștigat. Restul se uită.  

Cei de la CFR Cluj puteau să mai marcheze de două sau trei ori. Nu l-au încercat o dată pe copilul ăla din poarta lui Rennes. 

Antrenorului nu-i poți spune că ți-a plăcut meciul. Dar când un obiectiv e atins, asta contează.  Până la urmă, i-a ieșit lui Dan Petrescu. A luat 3 puncte. Bravo lui”, a declarat Adrian Porumboiu la GSP LIVE. 

„Arbitrajul a fost bun. Deciziile sunt corecte. Nu putem să-i căutam nod în papură arbitrului. Ar fi nedrept. La eliminarea lui Susic, el trebuie să-și caute nod în papură. A fost un arbitru bun” 
Adrian Porumboiu 

VEZI ȘI:

Bogdan Mara, ceartă în direct cu Emil Grădinescu: „Credeam că ne felicitați” vs. „E ca și cum cineva se duce la prostituate și zice «Mi-am făcut treaba»”

VIDEO + FOTO CFR, victorie cu ochii vineți! Repriză secundă PENIBILĂ: echipa lui Dan Petrescu, incapabilă să domine o adversară rămasă în 8 oameni de câmp

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
danny_l
danny_l  •  25 Octombrie 2019, 08:56

Așa este, după ce au văzut că au doi eliminați,au început să simuleze, poate,poate cei de la CFR vor primi roșu,Rennes o echipă mediocră, putea să le dea și 5 CFR ,dar vechea meteahnă românească și-a spus cuvântul.dupa cei 2 eliminați ,clujenii nu au mai jucat nimic.

loko1
loko1  •  25 Octombrie 2019, 08:37

Arbitrul s-a simțit vinovat de eliminarea portarului în urma presiunii,și a început să nu mai aprecieze indentic .A lăsat liber jocul bărbătesc al gazdelor,dar a fluierat fault orice atingere a adversarilor care simulau.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează