INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  TURUL I

Revenire incredibilă pentru Zimbrul lui Flavius Stoican! Două reușite în prelungiri și o calificare de poveste » Duel românesc în turul următor

Articol de GSP - Publicat marti, 05 iulie 2016 23:32

Flavius Stoican a calificat-o pe Zimbru Chișinău în turul 2 din Europa League, performanță mare pentru fotbalul moldovean.

Echipa românului a pierdut pe teren propriu cu Chikhura (Georgia), scor 0-1 și lucrurile păreau să meargă prost și la retur. Avea însă să fie un meci pe care Flavius nu îl va uita, câștigat dramatic cu 3-2.

Ivanishvili a deschis scorul în minutul 13 pentru georgieni, însă Emerson a egalat în prelungirile primei reprize pentru Zimbru.

Georgienii au marcat din nou în minutul 55 prin Kakubava și calificarea părea tot mai departe de Zimbru. Jardan a egalat pentru Zimbru în minutul 61, iar pe final de meci Stoican a aruncat în teren toți jucătorii ofensivi pe care îi avea.

Golul calificării a venit în minutul 93, de la Emerson, cel care marcase în minutul 3 al prelungirilor din prima repriză. Pentru Zimbru Chișinău urmează dubla cu Osmanlispor, formație la care evoluează Raul Rusescu.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
ervfr
ervfr  •  06 Iulie 2016, 15:29

Din intamplare m-am uitat un pic, pentru ca am pariat pe acest meci si am ramas uluit putin de aceasta faza https://www.youtube.com/watch?v=p5pphKpAO0M dupa sec 0.26. Merita!!!!!!!

bakunin
bakunin  •  06 Iulie 2016, 11:53
Postat de gigi_becali_4 pe 06 Iulie 2016, 11:51

:)))))) Nu fii trist, trebuie sa fii puternic si sa speri ! Poate totusi Dinamo va reusi sa joace macar o data in mileniul acesta in Cempionz Lig' ! Doamne ajuta ! Roaga-te ca Iordanescu :))

Stim cu totii ca haterilor le vor putrezi oasele inainte ca *** sa joace in Liga Campionilor

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gigi_becali_4
gigi_becali_4  •  06 Iulie 2016, 11:51
Postat de spion_kop pe 06 Iulie 2016, 07:51

Pentru Zimbru Chișinău urmează dubla cu Osmanlispor, formație la care evoluează Raul Rusescu cerut insistent la nationala de toti nebacalaureatii fcsbisti, inclusiv Ratzoi, marele ****** sportiv

:)))))) Nu fii trist, trebuie sa fii puternic si sa speri ! Poate totusi Dinamo va reusi sa joace macar o data in mileniul acesta in Cempionz Lig' ! Doamne ajuta ! Roaga-te ca Iordanescu :))

Vezi toate comentariile (12)
Comentează