INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  GRUPE

S-au tras la sorți grupele Europa League » Ghinion pentru echipele românilor: grupă complicată pentru PAOK-ul lui Răzvan Lucescu

Articol de GSP - Publicat vineri, 31 august 2018 14:50

Vineri a avut loc tragerea la sorți pentru stabilirea componenței celor 12 grupe din Europa League.

Răzvan Lucescu și Alin Toșca au o grupă grea, cu Chelsea, BATE Borisov și MOL Vidi, campioana Ungariei. BATE Borisov și MOL Vidi au fost campioane în țările lor, însă au fost învinse în preliminariile Ligii. 

Ludogoreț, formația lui Keșeru, Moți și Dragoș Grigore,  face parte din Grupa A, alături de Bayer Leverkusen, FC Zurich și AEK Larnaca.

Slavia Praga, formația la care evoluează Alexandru Băluță, a avut parte de o tragere complicată, urmând să facă parte din Grupa C, alături de Zenit, FC Copenhaga și Bordeaux.

Dinamo Zagreb, trupa lui Alexandru Mățel, e repartizată în Grupa D, alături de Anderlecht, Fenerbahce și Spartak Trnava,.

Ștefan Radu și Lazio au o grupă infernală se vor duela în Grupa H cu Olympique Marseille, Eintracht Frankfurt și Apollon Limassol.

Ghinion a avut și Răzvan Marin. Standard face parte dintr-o grupă dificilă, cu FC Sevilla, Krasnodar și Akishar Belediyespor. La gruparea turcă evoluează un alt român, Ioan Hora

Rapid Viena, formația lui Andrei Ivan, cea care a eliminat FCSB, e în Grupa G, alături de Villarreal, Spartak Moscova și Glasgow Rangers.

Vezi și: Grupele Ligii Campionilor » Ghinion pentru Barcelona și PSG: înfruntări DE FOC! Programul integral al competiției

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (38)
rocky2
rocky2  •  31 August 2018, 22:15
Postat de agiler pe 31 August 2018, 19:30

Ce tantalau Steaua era cap de serie Rapid Viena e sub Steaua la coeficient.Dar unde prosti nu e nimic nu e.

Era in grupa a doua valorica, nu cap de serie, ca a zburat puiul cu ata! Oricum, indiferent de treaba asta, tot se gasea cineva sa le dea ca de obicei Manita!

adrix10
adrix10  •  31 August 2018, 21:29

multe echipe puternice, altii cresc iar noi regresam tot mai mult....pana si grupele Europa League incep sa devina un vis

xnread
xnread  •  31 August 2018, 20:01
Postat de xnread pe 31 August 2018, 19:46

Vă salut domnule. Eu așa știam ori cel puțin așa indică site - urile oficiale ale Arsenalului, Hamburgului, Madridului, Milanului, PSG ului ș.a.m.d. :) Le puteți accesa.:) Acum despre ancheta asupra Red Bull ea chiar s-a desfășurat și se poate verifica.:):) Vă pun la dispoziție un link : https://www.bbc.com/sport/football/40348340 ☺

Am omis sa menționez că Red Bull alături de Rauch este un sponsor ( partener ) principal al Salzburgului. Dacă accesați site ul clubului îl găsiți întâiul pe listă cu mențiunea ,, Premium " :))

Vezi toate comentariile (38)
Comentează