INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  RAPID - HEERENVEEN, DE LA 21:30, DIGI SPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Sabău face istorie! Culmea tacticii: are 3 mijlocaşi ofensivi şi 3 atacanţi!

Articol de GSP - Publicat joi, 09 august 2012 00:00 / Actualizat joi, 09 august 2012 16:40

"Eşti sănătos? Bine, deci joci titular". Ovidiu Sabău a descris astfel principiul după care se face primul "11" în Giuleşti. Şi aşa i-a ieşit o echipă halucinantă pentru duelul cu Heerenveen, una cu patru fundaşi, trei mijlocaşi de atac şi trei atacanţi. Nici un închizător.

Singurul mijlocaş central de meserie din lot e pe bancă, dar e Alexandru Coman, un puşti de la echipa a doua pe care Sabău îl are în lot doar ca să completeze numărul de 18 pe care are voie să-i treacă pe foaia de joc.

Mijlocaşii titulari sînt Teixeira şi Grigorie, nici unul dintre ei recuperator. Tot în linia mediană vor mai juca în seara asta extrema Mihai Roman şi atacantul Goga. Iar vîrfuri vor fi Surdu şi Ilijoski. Şase oameni ofensivi în total, o distribuţie forţată mai mult de criza accidentărilor decît de curajul antrenorului.

Rapid - Heerenveen va începe de la 21:30, în direct la Digi Sport şi liveTEXT pe GSP.ro. În tur, olandezii au învins cu 4-0.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (29)
owlix
owlix  •  11 August 2012, 08:46

Nenea redactoru',Sabau chiar a facut istorie joi,dar nu la modul la care tu te refereai(ironie pura) si pentru asta cred ca ai luat-o putin in buze ;) !

supereduardo10
supereduardo10  •  10 August 2012, 16:05

na ca Rapidul a facu un meci senzational daca nu furau arbitrii si in tur si in retur in mod normal si dupa joc Rapid trecea de Olandezi pacat mare pacat si de greslile penibile din tur in aprare

zidane92
zidane92  •  09 August 2012, 19:38

bafta rapid sa castigati diseara cu orice scor romania are nevoie de puncte neaparat asa ca desi calificarea e imposibila macar bateti pentru puncte

Vezi toate comentariile (29)
Comentează