INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  SEVILLA - CFR CLUJ

SEVILLA - CFR CLUJ, EUROPA LEAGUE // Ciprian Deac, în fața meciului carierei: „Ar fi cea mai mare performanță din istoria clubului”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 februarie 2020 19:33

CFR Cluj joacă joi, de la 22:00, la Sevilla, în returul șaisprezecimilor de finală din Liga Campionilor. Ciprian Deac (34 de ani) crede că meciul de pe Ramon Sanchez-Pizjuan va fi cel mai important din carieră.

„Cred că am simțit la meciul tur că au jucat la potențialul lor maxim. E clar că vor intra și aici să câștige, e o echipă valoroasă. Ce pot să zic. Dacă ei vor da 100%, noi vom da 150%. E clar, e echipa mai bună, echipa favorită, dar sperăm să compensăm prin dăruire. Vrem să facem istorie, dar trebuie să fim realiști. Noi pentru asta am venit. Aștept de mult acest meci, aștept să mergem în faza următoare. Terenul este foarte bun, vremea e super, să sperăm că ne va fi de folos”, a declarat Deac într-o conferință de presă.

Sevilla - CFR Cluj, meciul carierei pentru Deac

Întrebat dacă meciul de pe Ramon Sanchez-Pizjuan ar putea fi cel mai important din carieră, Deac a răspuns afirmativ: „Da, cred că și pentru colegii mei va fi la fel. Dacă am trece în faza următoare ar fi cea mai mare performanță din istoria clubului”.

Vezi și:

SEVILLA - CFR CLUJ // Julen Lopetegui trage un semnal de alarmă: „Atenție! Ei sunt mai periculoși în deplasare decât pe teren propriu”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close