EUROPA LEAGUE  ·  SEVILLA - CFR CLUJ

SEVILLA - CFR CLUJ, EUROPA LEAGUE // Ciprian Deac, în fața meciului carierei: „Ar fi cea mai mare performanță din istoria clubului”

Miercuri, 26 Februarie, 19:33

CFR Cluj joacă joi, de la 22:00, la Sevilla, în returul șaisprezecimilor de finală din Liga Campionilor. Ciprian Deac (34 de ani) crede că meciul de pe Ramon Sanchez-Pizjuan va fi cel mai important din carieră.

„Cred că am simțit la meciul tur că au jucat la potențialul lor maxim. E clar că vor intra și aici să câștige, e o echipă valoroasă. Ce pot să zic. Dacă ei vor da 100%, noi vom da 150%. E clar, e echipa mai bună, echipa favorită, dar sperăm să compensăm prin dăruire. Vrem să facem istorie, dar trebuie să fim realiști. Noi pentru asta am venit. Aștept de mult acest meci, aștept să mergem în faza următoare. Terenul este foarte bun, vremea e super, să sperăm că ne va fi de folos”, a declarat Deac într-o conferință de presă.

Sevilla - CFR Cluj, meciul carierei pentru Deac

Întrebat dacă meciul de pe Ramon Sanchez-Pizjuan ar putea fi cel mai important din carieră, Deac a răspuns afirmativ: „Da, cred că și pentru colegii mei va fi la fel. Dacă am trece în faza următoare ar fi cea mai mare performanță din istoria clubului”.

Vezi și:Unul dintre marii criminali în serie ai României, gest șocant după gratii. Faptele oribile pe care le-a comis și “listă neagră” pe care o avea

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
19:30 Fotbal, Bundesliga 2

Bochum - St. Pauli

Digi 2
19:30 Fotbal, Bundesliga 2

Greuther Furth - Sandhausen

Digi 4
21:30 Fotbal, Bundesliga

Freiburg - Monchengladbach

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1