INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  ŢSKA - STEAUA, JOI, LA ORA 20.30, ÎN DIRECT PE PROTV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

ŢSKA a avut 1.000 de fani la antrenament » Radukanov: "Vrem stadionul plin, sîntem pregătiţi să cîştigăm"

Radukanov e încrezător că echipa sa poate întoarce rezultatul din meciul tur, 2-0 pentru Steaua +7   FOTO
Radukanov e încrezător că echipa sa poate întoarce rezultatul din meciul tur, 2-0 pentru Steaua

Articol de - Publicat miercuri, 24 august 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 24 august 2011 21:04

Steaua are un avantaj de două goluri contra bulgarilor de la ŢSKA Sofia, dar adversarii roş-albaştrilor au demonstrat în meciul tur că au forţa să pună mari probleme. Antrenorul Milen Radukanov spune că echipa sa e pregătită să răstoarne rezultatul din tur, 2-0 pentru români

"Nu ne e frică de nimic. Vreau stadionul plin, că echipa e deja pregătită s-o bată pe Steaua", a spus Radukanov.

Vedeta bulgarilor, Ianis Zicu nu a primit şi suport din partea "cîinilor" pentru returul contra Stelei: "Dinamoviştii nu mi-au transmis încurajări. Ei se încurajează singuri, că au meci greu".

Dinamo trebuie să cîştige returul cu Vorskla Poltava pentru a se califica în grupele Europa League, după 1-2 în Ucraina.

 

Suporterii bulgari sînt hotărîţi să aducă un aport important favoriţilor pentru returul cu Steaua. La antrenamentul oficial, Zicu%comp. au fost încurajaţi de 1.000 de fani.

ŢSKA Sofia - Steaua se va disputa joi, de la 20:30, în direct la Pro TV şi liveTEXT pe GSP.ro. În meciul tur, Steaua s-a impus cu 2-0.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
ciparian
ciparian  •  24 August 2011, 23:48

N-am nimic , cu Steaua ca si echipa, sau cu suporterii ei, dar din cauza ciobanului as vrea sa nu se califice. ca sa -i mai inchida gura, sa nu-l mai vad inganfat si cu tupeul ala de taranus. Sa nu mai iasa dupa meci, numai el pe la toate tv si pe toate ziarele, cu ppipi kkaka barcelona. Pacat de suporterii adevarati , ca echipa lor a intrat pe mana unui lake.

imperator
imperator  •  24 August 2011, 22:41

Erau tuciurii ??? :))

bogdanelibm
bogdanelibm  •  24 August 2011, 21:14

VOR MULTI FANI IN TRIBUNA SA CASTIGE SI EI CEVA SI ANUME BANI PE BILETE SI SE PREGATESC PENTRU LA ANUL

Vezi toate comentariile (4)
Comentează