INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  SLAVIA PRAGA - LEICESTER 0-0

Periculos! Stanciu, cea mai mare notă la Slavia: „Am jucat de la egal la egal”

Nicolae Stanciu (27 de ani, mijlocaș ofensiv) a avut o ocazie și a oferit și o centrare de gol, neconcretizate pe tabelă de Slavia Praga în meciul cu Leicester (0-0)
Nicolae Stanciu (27 de ani, mijlocaș ofensiv) a avut o ocazie și a oferit și o centrare de gol, neconcretizate pe tabelă de Slavia Praga în meciul cu Leicester (0-0)

Articol de - Publicat vineri, 19 februarie 2021 12:00 / Actualizat vineri, 19 februarie 2021 12:09

Nicolae Stanciu (27 de ani, mijlocaș ofensiv) a avut o ocazie și a oferit și o centrare de gol, neconcretizate pe tabelă de Slavia Praga în meciul cu Leicester (0-0): „Mergem în Anglia cu încrederea că ne putem califica”.

Nicolae Stanciu a confirmat forma bună de la Slavia, prin evoluția consistentă cu Leicester (0-0), în turul „16-imilor" din Europa League. Mijlocașul român, folosit până în minutul 73, a primit notă mare (7), la fel ca alți patru campioni ai Cehiei, în cotidianul Blesk: „Din centrarea lui, Bah a avut o foarte bună situație, însă a trimis greșit cu capul. După o oră de joc, Nico a șutat plasat și tare, numai că portarul Schmeichel a reușit să respingă mingea de gol de sub transverală. Periculos".

Nicolae Stanciu, despre „dubla” Slavia Praga - Leicester: „Nu văd o favorită”

Stanciu e optimist în privința manșei secunde, programată joia viitoare: „E un rezultat corect, bun pentru noi. Știam că va fi greu, Leicester este între primele trei din Anglia. I-am simțit puternici pe teren, n-a fost deloc ușor, dar cred că am făcut un meci bun. Pe teren nu s-a văzut nicio diferență între ei și noi. Consider că va fi și mai greu în retur, dar calificarea se joacă, nu mi se pare cineva favorit. Important e că n-am primit gol acasă. Mergem în Anglia încrezători că ne putem califica". 

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Clipe de groază la Al Hilal! Gomis a leșinat pentru a 5-a oară înainte de meci, dar a intrat și a reușit o „dublă”!

„Messi se duce la PSG!” » Anunț de ultimă oră: „E sigur, îi oferă ce-și dorește”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
1549383678604598
Sorin Pato  •  19 Februarie 2021, 20:04

Ai văzut meciul?Specialist mic ce ești!

kensan.gmm
kensan.gmm  •  19 Februarie 2021, 17:09

Si cand vine la nationala e o ***, defapt el e o *** mai tot timpul dar primeste note pe centrari si cam atat.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

853246084756615
Marcel Popa  •  19 Februarie 2021, 16:50

Le da englezii cu terenul in cap,Nicusor cu nota mare este o gluma,el joaca si atat.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează