INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  ARBITRAJ

Hațegan va arbitra duelul Nicolae Stanciu vs Ianis Hagi din Europa League

Ovidiu Hațegan
Ovidiu Hațegan

Articol de GSP - Publicat marti, 09 martie 2021 11:48 / Actualizat marti, 09 martie 2021 11:52

Ovidiu Hațegan (40 de ani) se va afla la centru la meciul dintre Slavia Praga și Rangers din optimile de finală ale Europa League.

  • Meciul dintre Slavia Praga și Rangers se va juca joi, 11 martie, la ora 19:55;
  • În turul precedent, Rangers a trecut de Antwerp (4-3 în deplasare, 5-2 acasă), iar Slavia de Leicester (0-0 acasă, 2-0 în deplasare).

Slavia Praga - Rangers, manșa tur a duelului Nicolae Stanciu - Ianis Hagi, va fi condusă de o brigadă de arbitri din România. „Central” a fost ales Ovidiu Hațegan, care va fi ajutat de asistenții Vasile Marinescu și Sebastian Gheorghe, și de Istvan Kovacs ca arbitru de rezervă.

În camera VAR se vor afla doi italieni, Marco Di Bello și Paolo Valeri.

Ovidiu Hațegan, delegat la Slavia Praga - Rangers

Pentru Hațegan, meciul dintre Slavia și Rangers va fi primul pe care îl va conduce în competițiile europene după scandalul de pe 8 decembrie, de la PSG - Istanbul Basaksehir, când meciul a fost întrerupt din cauza unor alegații de rasism

VIDEO. Le-au pus pumnul în gură! Marius Avram, detalii din culise: „Nu ai voie, ca arbitru, să-ți spui punctul de vedere! Suntem în urmă”

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Schimbări uluitoare în Liga Campionilor! Cum va arăta competiția din 2024

Franco Acosta, fostul atacant de la Villarreal și Racing, a murit în timp ce încerca să traverseze un râu

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează