INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  TRANSFER

St. Etienne se întărește înaintea duelului cu ASA » Internațional francez împrumutat pentru un sezon

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de - Publicat joi, 23 iulie 2015 17:34

ASA Tîrgu Mureș va avea o misiune dificilă în dubla confruntare cu St. Etienne, din turul III preliminar al Europa League.

Conform unor site-uri de specialitate din Franța, cea mai titrată formație din Hexagon, 10 campionate interne, discută cu Mathieu Valbuena și cu Dinamo Moscova pentru împrumutul pe un sezon al internaționalului francez.

Mijlocașul de 30 de ani fusese achiziționat pe 8 milioane de euro de ruși, anul trecut, de la Marseille. Valbuena mai are contract doi ani cu moscoviții, dar a solicitat să plece pentru un sezon întrucît Dinamo nu poate evolua în cupele europene.

Gruparea din Rusia a primit 4 ani interdicție de a mai juca în competițiile continentale, după încălcarea regulilor de fair-play financiar.

Francezii vor plăti 1,4 milioane de euro pentru împrumutul pe un sezon, urmînd să suporte 40 la sută din salariul jucătorului. Dacă vor dori să-l achiziționeze definitiv, la anul, St. Etienne trebuie să achite 11 milioane de euro moscoviților.

7 goluri
are Valbuena pentru "cocoși" în 48 de selecții la "națională"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
pinteat
pinteat  •  24 Iulie 2015, 13:57

ce ati muscat-o...nu pleaca niciun valbuena la niciun saint etienne...:D

gabri80el
gabri80el  •  23 Iulie 2015, 18:45

probabil cand a auzit ca joaca cu ASA Targu Mures s-a gandit sa se intareasca serios ca echipele din Romania fac ravagii ( prin cluburi) :))))))

mitroi2008
mitroi2008  •  23 Iulie 2015, 18:41

ASA! ASA! Campionii din Ardeal! :))) :))) :)))

Vezi toate comentariile (4)
Comentează