INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  ARBITRU CU GHINION PENTRU ROŞ-ALBAŞTRII!

Steaua n-a învins niciodată cu Skjerven la centru!

Tommy Skjerven va arbitra Steaua - ŢSKA Sofia, din play-off-ul Europa League
Tommy Skjerven va arbitra Steaua - ŢSKA Sofia, din play-off-ul Europa League

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 august 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 17 august 2011 14:07

"Centralul" norvegian Tommy Skjerven, cel care va conduce întîlnirea de mîine seară dintre Steaua şi ŢSKA Sofia, i-a mai arbitrat  pe roş-albaştrii în Europa League.

Arbitrul de 44 de ani a mai condus în două rînduri trupa din Ghencea. Skreven este din 2001 pe lista FIFA şi a fost delegat la două partide din deplasare ale steliştilor.

Prima dată s-a întîmplat în în 2003, cînd Steaua a remizat 1-1 cu Southampton în deplasare. Pentru roş-albaştrii a marcat Claudiu Răducanu. În retur, steliştii s-au impus cu 1-0 prin reuşita aceluiaşi atacant şi s-a calificat în turul doi al Cupei UEFA.

A doua partidă pentru "militari" şi care a fost arbitrată de Skjerven a fost în noiembrie 2009, în grupele Europa League. Steliştii aveau nevoie de o victorie în deplasarea de la Tiraspol contra lui Şeriff, însă steliştii au încheiat partida la egalitate, 1-1.

În Gazeta Sporturilor, arbitrul norvegian a primit nota 7. Din echipa care remiza cu moldovenii, în actualul lot mai sînt doar patru stelişti: Bicfalvi, Nicoliţă, Criti Tănase şi Tătăruşanu.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
metilic1
metilic1  •  18 August 2011, 05:39
Postat de shumi_panco_gool pe 17 August 2011, 14:36

bafta maine stelistilor...e totul in mana lor...imi amintesc vag arbitrajul meciului din anglia, dar parca era genul de arbitru care dadea 10% intr-o repriza echipei de acasa si 5% oaspetilor in repriza a2a...cat despre meciul cu moldovenii, nu cred ca i se poate imputa ca nu a urmat schema tactica fabuloasa a lui stoichita :))

Bafta si voua cu polonezii :)

quill
quill  •  17 August 2011, 18:39

Mai ce titlu de doi lei! "N-a invins NICIODATA"! Sa-ti dea impresia ca au jucat de nu stiu cate ori... Au jucat de doua ori... Nici macar de trei ori.

lucianoyos
lucianoyos  •  17 August 2011, 15:46

Eu zic ca vom castiga si cu acest arbitru , si sper sa o faca toate echipele , cele mai mici sanse cred ca le are Vasluiul in rest cred ca echipele romanesti sunt favorite , chiar si Vasluiul era favorit dar are multi accidentati si asta cred ca ii diminueaza sansele , Dinamo imi mai da ceva emotii si nu din cauza adversarilor care nu sunt de speriat ci din cauza lor pentru ca in ultimul timp in europa s-au cam facut de ras , Rapidul e favorita clar , Steaua la fel chiar daca TSKA pare fi alaturi de Sparta Praga cel mai dificil adversar al echipelor romanesti , iar Austria Viena nu e chiar asa puternica iar Gaz Metanu poate face o surpriza .

Vezi toate comentariile (10)
Comentează