INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  EUROPA LEAGUE

Steaua şi CFR Cluj, subiecte pentru site-ul UEFA » "UEFAntasticii vor să readucă gloria României"

Articol de GSP - Publicat joi, 07 februarie 2013 00:00 / Actualizat joi, 07 februarie 2013 20:33

Site-ul oficial al celor de la UEFA a dedicat astăzi un material celor două reprezentante ale României în şaisprezeimile Europa League, CFR Cluj şi Steaua.

"CFR şi Steaua încălzesc inimile românilor" este titlul materialului celor de la UEFA, care nu au uitat nici de sezonul în care Steaua şi Rapid ajungeau să se înfrunte în primul sfert de finală dintr-o cupă europeană sută la sută românesc. 

"UEFAntastic este din nou la modă în România, unde Steaua şi CFR înceacă să îşi reprezinte ţara cu succes în "16"-imile Europa League". 

În continuare cei de la UEFA amintesc de sezonul 2005-2006 atunci cînd Steaua a fost la un pas de finala Cupei UEFA, însă nu uită nici de ascensiunea celor de la CFR din ultimele sezoane, cînd au fost o prezenţă constantă în UEFA Champions League sau Europa League. 

"Steaua şi CFR au avut deja un sezon excelent, cu care se pot mîndri. Roş-albaştrii au terminat pe prima poziţie în Europa League, iar ardelenii au obţinut 10 puncte în grupele UEFA Champions League, record pentru o echipă din România". 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
vladone29
vladone29  •  08 Februarie 2013, 11:39
Postat de ultras.nationalist pe 08 Februarie 2013, 11:22

se vede ca esti stelist "ca care" :))

Da ce sa spun,am uitat sa pun virgula dupa (ca)...multumesc pentru corectare domn profesor =)))

ultras.nationalist
ultras.nationalist  •  08 Februarie 2013, 11:22
Postat de vladone29 pe 07 Februarie 2013, 22:21

Bafta CFR cluj,Fortza Steaua,sa speram ca vom obtine niste rezultate bune,si sa lasam deoparte injuriile,si criticile ca care e mai buna s-au care are mai multe sanse,sa tinem cont ca ambele echipe sunt romanesti,si ne reprezinta in europa cat pot ele de bine...si sa le sustinem pe amandoua!!! HAI ROMANIA!!!

se vede ca esti stelist "ca care" :))

ultras.nationalist
ultras.nationalist  •  08 Februarie 2013, 11:21

mult succes ambelor echipe,sper ca ambele sa se califice! Hai Romania!!!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează