INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  MACCABI - STEAUA, AZI, 20:00, PROTV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Steliştii au început să le prindă frica israelienilor: "Pînă la urmă, şi un egal e bun"

Narcis Raducan si Ilie Stan
Narcis Raducan si Ilie Stan

Articol de GSP - Publicat joi, 20 octombrie 2011 00:00 / Actualizat joi, 20 octombrie 2011 18:44

Deşi pînă în urmă cu cîteva zile debordau de optimism cu privire la partida de la Haifa, oficialii roş-albaştri au început să fie mai echilibraţi în declaraţii. Tonul l-a dat patronul Gigi Becali care, aflatîn pelerinaj în Ţara Sfîntă, spunea că nu mai are curajul să spună ecă echipa sa va învinge.

Acum, şi directorul sportiv al Stelei, Narcis Răducan, a împrumutat limbajul patroului şi a declarat că un rezultat de egalitate e bine venit.

"Băieţii au venit aici să cîştige, dar ântîlnim un adversar bun, e în primul rînd important să nu pierdem. Pînă la urmă şi un rezulat de egalitate e bun. Un rezultat de egalitate ne menţine în calculele calificării.

Vom vedea o echipă ofensivă, cel puţin prin dispoziţia tactică, vom vedea însă ce va fi în teren! Israelienii sînt şi ei ofensivi şi au obişnuinţa de a atrage echipa adversă într-un meci pe contre", a spus Narcis Răducan la televiziunea sportro.

Oficialul Stelei a făcut o comparaţie între campionatul inter şi cel israelian, spunînd că Liga 1 e mult mai puternică, pentru că are mai multe echipe de valoare: "Echipele de la noi sînt mai bune, campionatul e mai echilibrat, la ei sînt diferenţe mari între echipele din primul eşalon. Sînt diferenţe enorme între liderii campionatului şi echipele nou-promovate".

Echipe probabile:
Maccabi: Davidovich - Meshumar, Buliat, Dagani, Twath - Siedu, Tamir Cohen, Katan, Golasa - Amasha, Dvalishvili
Steaua: R. Stanca - Martinovici, Iliev, Geraldo, Latovlevici - Bourceanu, Bicfalvi - Tatu, Rusescu, Fl. Costea - M. Costea

Clasament grupa J
1. Schalke 04   2m   3-1    4p
2. Maccabi    2m     2-3   3p
3. Steaua       2m     1-1    2p
4. AEK Larnaca   2m    1-2   1p

Meciul Maccabi - Steaua se va disputa în această seară, de la ora 20:00. Meciul va fi transmis în direct de ProTV şi liveTEXT de gsp.ro şi m.gsp.ro

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
imperator
imperator  •  20 Octombrie 2011, 18:46

Hai ca poate o luam pe cocoasa cu mentalitatea asta .

Vezi toate comentariile (1)
Comentează