INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  ASTRA - WEST HAM, JOI, 21:00, DIGI, GSP.RO

Șumudică a fost contrazis de Slaven Bilici: West Ham bagă rezervele la meciul de la Giurgiu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 august 2015 22:21

Astra şi West Ham se vor întîlni mîine în a doua manşă a turului III al preliminariilor Europa League. În meciul de la Londra scorul a fost 2-2.

Antrenorul celor de la West Ham, Slaven Bilici, a susţinut azi o conferinţă de presă şi a declarat că la Giurgiu va folosi mai multe rezerve.

"Am plănuit să jucăm prima manşă cu cel mai bun 11 al nostru, dar Premier League rămîne prima noastră prioritate. Am adus aici o echipă bună, dar fără o serie de jucători care au rămas acasă pentru meciul cu Arsenal de duminică.

Printre cei care nu au venit sunt Adrian, O'Brien, Ogbonna, Noble şi Kouyate. Avem totuşi o echipă bună cu jucători experimentaţi în fiecare compartiment. Eu vreau să cîştigăm fiecare meci, la fel şi pe cel de mîine.

Astra are multe individualităţi, este o echipă bună a României. Au investit destul de mulţi bani şi au jucători străini foarte buni. Spun că Astra este micul Şahtior. E o combinaţie foarte bună între jucători români, sud-americani şi alţi străini", a precizat Bilici", a spus Bilici potrivit Mediafax.

Astra şi West Ham se vor duela joi pentru calificarea în play-off-ul Europa League. Meciul va începe la ora 21:00 şi va fi în direct pe DigiSport 1 şi liveTEXT pe GSP.RO. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
adrian_d_mihai
adrian_d_mihai  •  05 August 2015, 23:24

Unde e contradictia, "ziaristule"?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close