Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 mai 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 09 mai 2012 11:19

100.000 de exemplare de ziare au ajuns astăzi de dimineaţă în toată ţara, celebrînd astfel finala Europa League.

Gazeta Sporturilor îşi onorează statutul de unul dintre cele mai vechi ziare de sport din Europa, mai vechi decît Marca şi As, de pildă, şi tipăreşte azi o ediţie voluminoasă în română şi în spaniolă.

Ziarul a trimis corespondenţi la Bilbao şi la Madrid, iar astăzi puteţi citi reportajele lor despre oraşele şi echipele care ne-au devenit gazde.

Andrei Niculescu, jurnalistul Gazetei şi corespondentul Marca în România, explică tuturor cititorilor la fel de joc se pot aştepta diseară, iar editorialul lui Ovidiu Ioaniţoaia este publicat, de asemenea, în română şi în spaniolă.

La aeroportul Otopeni, dar şi în cele două zone ale fanilor din Bucureşti, suporterii spanioli vor primi gratuit această ediţie specială pe care o puteţi găsi la chioşcurile de ziare.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion