INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  ASTRA - DOMZALE, AZI, ORA 21:00, ÎN DIRECT PE DIGI1, LIVETEXT PE GSP.RO

Tembo iertat » Mijlocaşul Astrei ar putea fi trimis pe teren în returul de azi cu Domzale

Fwayo Tembo a revenit la Astra după 21 de zile de absenţă
Fwayo Tembo a revenit la Astra după 21 de zile de absenţă

Articol de , - Publicat joi, 11 iulie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 10 iulie 2013 21:09

Cu toate că a revenit abia luni la antrenamente, mijlocaşul Astrei va fi trecut azi pe foaie la meciul cu Domzale.

Fwayo Tembo, 24 de ani, a strîns doar 3 zile de antrenament în această vară, dar ar putea să joace azi împotriva slovenilor de la Domzale. Noul Rui Duarte din Liga 1 s-a întors duminică în România după ce şi-a prelungit singur vacanţa fără să-i anunţe pe giurgiuveni.

La fel ca şi în cazul fostului rapidist, mijlocaşul zambian va fi doar amendat de către club. El a intrat deja în programul de pregătire al echipei şi va fi rezervă diseară. "Tembo va fi pe foaia de joc, mai mult ca sigur. Nu ştiu dacă va intra pentru că este în urmă cu pregătirea fizică. Să vedem ce va fi pe teren. Ar putea să intre dacă scorul ne va fi defavorabil", a declarat antrenorul Daniel Isăilă.

Tembo ar fi trebuit să revină la antrenamentele Astrei pe 17 iunie, după ce primise din partea conducerii giurgiuvenilor o săptămînă în plus de vacanţă pentru a se reface după convocarea la naţională. În total, el a strîns 21 de zile de absenţă.

"Tembo nu a avut o explicaţie plauzibilă pentru această întîrziere, cred că a vrut să stea mai mult în vacanţă. Cu siguranţă va fi penalizat pentru acest act de indisciplină" (Daniel Isăilă, antrenor Astra)

1.000.000 de euro este valoarea lui Tembo în acest moment, conform site-ul specializat transfermarkt.de

578410-astra-domzale.jpg

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
dreamer123
dreamer123  •  11 Iulie 2013, 15:48

I s a anulat avionul timp de 21 de zile, ca sa vezi ce ghinion :))

lolica123
lolica123  •  11 Iulie 2013, 08:58

Ma frate, toate maimutele astea crescute prin copaci, cand dau un pic de bani, s-a terminat smecheria... in loc sa munceasca sa faca mai multi bani, sa traga tare, poate prind un contract mare, ei se culca pe o ureche si se cred mari vedete...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează