INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  ŢKHINVALI - BOTOȘANI, JOI, 20:00, DIGI1 ȘI GSP.RO

Toată săptămîna pe drumuri! » Botoşănenii au un program infernal

Articol de - Publicat marti, 07 iulie 2015 00:00

Elevii lui Leo Grozavu au ajuns ieri la Bucureşti, azi decolează spre Istanbul cu o cursă de linie, de unde vor pleca la Tbilisi după o pauză de două ore. Se întorc în Capitală la fel, după o zi pleacă la Craiova pentru prima etapă!

Deşi favoriţi în "dubla" cu Ţkhinvali din Georgia, jucătorii de la FC Botoşani vor avea de înfruntat şi oboseala la meciul retur, în care sînt obligaţi să înscrie pentru a merge mai departe. După 1-1 pe teren propriu, Dan Roman şi colegii pleacă azi spre Tbilisi, unde se va juca meciul retur joi, 9 iulie, ora 19:00, DigiSport 1.

Însă nu cu un charter, ci cu o cursă de linie! De la ora 10:00 decolează spre Istanbul, unde Martinus şi colegii aşteaptă două ore aeronava către capitala Georgiei.

Gruzinii şi-au permis

Dacă mîine au programat primul antrenament, iar joi este meciul, moldovenii se întorc vineri la Bucureşti pe aceeaşi rută, tot prin Istanbul. Pentru ca sîmbătă să meargă, din Capitală, la Craiova, unde duminică au programat meciul din prima etapă, cu CSU!
Dacă botoşănenii au optat pentru varianta ieftină, outsiderii gruzini au închiriat un charter pentru meciul tur, cu care au ajuns la Iaşi direct de la Tbilisi.

Charter doar pentru Varşovia

În cazul în care formaţia sa se califică în turul următor, programul botoşănenilor se complică, urmînd meciul cu Legia, însă Valeriu Iftime îşi linişteşte jucătorii: "În cazul în care ne vom califica în turul 2, imediat după meciul cu Craiova vom reveni la Bucureşti şi vom închiria un avion cu 80 de locuri pentru a merge spre Varşovia".

"Sînt convins că vom marca în Georgia. Avem obligaţia să dăm totul şi să încercăm să ne calificăm"
Leo Grozavu, antrenor FC Botoşani

"Nu puteam folosi o cursă charter pentru că nu vom merge foarte mulţi în Georgia"
Valeriu Iftime, finanţator FC Botoşani

1.90e cota pentru ca Botoşaniul să învingă la Tbilisi

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
inexistentus
inexistentus  •  08 Iulie 2015, 12:30

Bate Botosani cu 2-1

Vezi toate comentariile (1)
Comentează