INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  STEAUA ROȘIE BELGRAD - CFR CLUJ

Modificare de ultim moment: UEFA a mutat Steaua Roșie Belgrad - CFR Cluj » Când se joacă meciul

CFR Cluj vrea să-și ia revanșa după ce a fost spulberată de Young Boys. Sursă foto: Facebook CFR Cluj +6   FOTO
CFR Cluj vrea să-și ia revanșa după ce a fost spulberată de Young Boys. Sursă foto: Facebook CFR Cluj

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 august 2021 08:20 / Actualizat vineri, 13 august 2021 09:31

Deși CFR Cluj va disputa play-off-ul de Europa League, competiție care se desfășoară, de regulă, în ziua de joi, prima manșă cu Steaua Roșie Belgrad, programată săptămâna viitoare, la Belgrad, va avea loc marți seară, de la ora 22:00. 

UEFA a stabilit în așa fel încât să evite din start orice posibilitate ca joi cele două mari rivale din capitala Serbiei, Steaua Roșie și Partizan, să evolueze ambele pe teren propriu

Partizan s-a calificat aseară în play-off-ul din Conference League și va evolua în play-off împotriva portughezilor de la Santa Clara. Stadioanele celor două rivale sunt poziționate extrem de aproape unul de celălalt.

CFR Cluj se pregătește pentru marele șoc! Prezentarea adversarei din play-off-ul Europa League
CFR CLUJ
CFR Cluj se pregătește pentru marele șoc! Prezentarea adversarei din play-off-ul Europa League

CFR Cluj vrea să-și ia revanșa după ce a fost spulberată de Young Boys

CFR a pierdut fără drept de apel returul cu Young Boys, 1-3, și a fost eliminată din Liga Campionilor. Va continua însă în play-off-ul Europa League, unde va da piept cu Steaua Roșie Belgrad, echipă eliminată surprinzător de Sheriff Tiraspol în turul 3 preliminar al Ligii, după 1-1 în Serbia și 0-1 în Moldova. 

foto: Guliver/gettyimages
foto: Guliver/gettyimages
foto: Guliver/gettyimages
foto: Guliver/gettyimages
foto: Guliver/gettyimages
+2 FOTO

Partidele din play-off-ul Europa League sunt programate pe 17, respectiv 26 august. CFR Cluj va juca returul pe teren propriu.

CFR Cluj, misiune complicată cu Steaua Roșie Belgrad

Steaua Roșie Belgrad, cea mai bună echipă a Serbiei de patru ani, a fost eliminată de Sheriff Tiraspol în turul 3 preliminar al Ligii. Speră să se revanșeze contra lui CFR Cluj, în play-off-ul Europa League.

Sezonul trecut, primul complet al lui Dejan Stankovici ca antrenor, Steaua Roșie a zburat în campionat, zdrobind toți adversarii. Neînvinsă, cu 35 de victorii în 38 de etape și 114 goluri marcate, record. Al 4-lea titlu consecutiv, plus Cupa Serbiei. Peste event, un joc foarte bun, solid, în viteză.

12 jucători străiniare în lot campioana Serbiei, 38,7% din întregul lot al lui Dejan Stankovici

Echipă-tip Steaua Roșie (4-2-3-1): Borjan - Gajici, Dragovici, Degenek, Rodici - Sanogo, Kanga - Ivanici, Falco, Katai - Diony Antrenor: Dejan Stankovici

Citește și alte știri de actualitate: 

Aruncați prosopul: CFR e cea mai slabă echipă din Champions League! Un singur loc 1, la mingi pierdute :)

VIDEO Șumudică prevede infernul și face un anunț: „Închei acum subiectul plecării mele de la CFR”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (20)
talpaiadului
talpaiadului  •  13 August 2021, 20:07
Postat de rocky5 pe 13 August 2021, 14:41

Moți le-a dat si gol si le-a apărat si penalty, reușită UNICĂ IN ISTORIA FOTBALULUI! Doar fcsb putea păți asemenea rușine!:)))

Eu nu consider o rusine pentru FCSB meciul ala, ci un moment de gratie al lui Moti, care a facut ceva extraordinar in meciul ala. Folosirea acelui meci pentru doar pentru a-i jigni pe fecesebisti ridiculizeaza performanta lui Moti, facand sa para ca FCSB a pierdut acel meci din cauza ca a jucat foarte slab, dar nu a fost deloc asa. FCSB nu a jucat slab in meciul ala, insa momentul de gratie al lui Moti este ceva de povestit copiilor. La fel si episodul Maccarone, care a avut un moment de gratie, cand astrele s-au aliniat pe directia lui si a inscris doua goluri extraordinare. Karagandy este o rusine fara margini, falimentul total al FCSB-ului din punct de vedere fotbalistic, nu episoadele Moti sau Maccarone.

talpaiadului
talpaiadului  •  13 August 2021, 19:48
Postat de cfrinho pe 13 August 2021, 14:22

Mi-am adus aminte si de Chipciu, poate ar fi contat prezenta lui la Berna. Nu stiu cine si de ce l-a dat afara pe Vinicius, alungi un profesionist pe umerii caruia s-au castigat 4 campionate ca sa aduci ce...pacat, s-a gresit strategia complet, era si anul asta culoar favorabil pentru Ch.League, dar l-am ratat. Daca era Paszkany la club, la banii care sunt si care s-au cheltuit in astia 4 ani, indiscutabil intram an de an in grupele Ch.League. Cu jumatate din bugetul CFR-ului de azi el batea Manchester pe Old Trafford, in Ch. League. Se faceau transferuri adevarate, se aduceau jucatori de mare caracter si de talent exceptionali, se cauta performanta si asta se vedea si pe teren. Cu Arpi patron, Iuliu presedinte si Zamfir director sportiv vedeai maxim 5 jucatori din lotul actual al CFR-ului inregimentati la club, maxim 5.

Aici sunt de acord cu tine si-ti spun si motivul principal pentru care lucrurile sunt asa cum sunt in prezent la CFR: conducerea actuala a clubului s-a becalizat. Incepand de la furturile de jucatori, semnand contracte in mod secret cu ei si lasandu-i sa joace in continuare la echipele lor pentru a-i folosi pe post de cai troiani in meciurile directe, deturnarea antrenorilor care se aflau in negocieri sau negociasera cu Becali, renuntarea la jucatori importanti pe motive puerile si inlocuirea lor cu jucatori care le-au placut conducatorilor in loc de a fi adusi la cererea antrenorului etc. CFR a avut rezultatele pe care le-a avut facand exact opusul a ceea ce facea Becali, acum cand recurg si ei la becalisme e normal sa se intample ceea ce se intampla acolo.

cfrinho
cfrinho  •  13 August 2021, 18:39
Postat de cornelcc pe 13 August 2021, 18:14

Nu-i bai, acum aveti Copilu si Bilasco, producatorul de clipuri video cu arbitri. Ce, astia “nu e buni”? Managementul perfect, transferuri ideale si cred ca daca o tineti tot asa, la anul va bateti cu MU sau PSG in finala! Mai ales ca aveti si antrenor pe unul, Bibilica!

Hehe...asta cu arbitrii e o scorneala de pe malurile Dambovitei, la ordinele machedonilor. In rest...Bibilica Sumudica are de muncit daca vrea sa-l faca uitat pe Edi sau Dan Petrescu. Edi a fost o surpriza foarte placuta, dar probabil nu s-a simtit respectat. E mult manelism la club de cand au aterizat unii ca Nelutu Varga, care se ocupa cu valuta la borseta prin centrul Clujului in tinerete, nu intamplator se stie cu Cici si restul machedonilor, sunt din acelasi film. :)))

Vezi toate comentariile (20)
Comentează