INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  EUROPA LEAGUE

FOTO Decizia tribunalului în cazul ultrasului de la PSV care l-a lovit cu pumnul pe portarul Sevillei

Articol de - Publicat miercuri, 08 martie 2023 13:48 / Actualizat miercuri, 08 martie 2023 18:05

Dylano K, 20 de ani, e ultrasul care a pătruns pe teren în finalul meciului PSV Eindhoven - Sevilla, din play-off-ul EL. L-a agresat pe Marko Dmitrovic (31 de ani) înainte de a fi pus la pământ de sârb. Va sta două luni după gratii.

Pe 23 februarie, mai erau câteva minute de prelungire în meciul de la Eindhoven. PSV avea 2-0, dar era eliminată din play-off-ul Europa League, după ce Sevilla câștigase cu 3-0 în prima manșă.

„Pintilii” de Franța a costat echipa deja 400.000 €, dar a dus-o pe locul 8, aproape de zona de Conference League!
FRANȚA
„Pintilii” de Franța a costat echipa deja 400.000 €, dar a dus-o pe locul 8, aproape de zona de Conference League!

Dylano K, exclus doi ani de pe stadion

Atunci a apărut pe teren ultrasul olandez, care a sărit gardul peluzei și a păcălit stewarzii din spatele porții oaspeților. Huliganul aflat sub influența alcoolului l-a atacat din spate pe goalkeeperul Sevillei, Marko Dmitrovic, lovindu-l cu pumnul în față, înainte ca fotbalistul sârb, mai puternic, să-l imobilizeze la pământ.

+7 FOTO

Tânărul Dylano K. (așa este numit de justiția din Țările de Jos), în vârstă de 20 de ani și membru al facțiunii fanatice Boys From the South ’17, a fost arestat imediat și procesul s-a derulat în regim de urgență.

Astăzi, el a fost condamnat la trei luni de închisoare (o lună cu suspendare), urmate de o perioadă de probațiune de doi ani și tot de doi ani excludere de pe Philips Stadion.

Dylano K regretă: „A fost o prostie”

Judecătorul i-a spus, potrivit De Telegraaf: „Tu zici că ești fan, dar ce ai făcut nu are nicio legătură cu fotbalul și susținerea echipei favorite”.

Suporterul regretă fapta: „A fost o prostie. Nu m-am gândit la consecințe. Pentru mine, familie și prieteni. Îmi pare foarte rău”. Și el, și apropiații săi au fost amenințați de galeria lui PSV.

Clubul va fi aspru sancționat de UEFA. Cazul va fi judecat de Comisia de Disciplină a forului continental pe 29 martie.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

O vedetă a lui Manchester City riscă 2 ani de închisoare pentru că și-a dat jos chiloții în public și a pipăit o femeie!

Luka Modric NU mai prelungește! Simbolul lui Real Madrid va pleca în vară

Playtech: ȘOC! Prietenul lui Putin, anunț HALUCINANT despre Al Treilea Război Mondial: ‘INCENDII NUCLEARE’


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează