INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  UNIREA URZICENI

Urziceni poate scăpa de Fernando Torres: îl vrea AC Milan!

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 ianuarie 2010 00:00

Clubul italian se gîndește foarte serios să cumpere vîrful lui Liverpool. Milan a dorit inițial să îl achiziționeze pe Edin Dzeko de la Wolfsburg. Problema: clauza de reziliere situată undeva pe la 45 milioane de euro.

Italienii sînt dispuși să arunce o sumă mare pentru un vîrf, dar se pare că acela este Fernando Torres. Dacă transferul se face în această iarnă, Unirea Urziceni poate să scape de unul dintre cei mai periculoși atacanți din Europa.

Milan are adversari puternici în cursa de a obține semnătura lui Torres: Chelsea și Manchester City sînt și ele pe fir.

sursa goal.com

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (23)
 •  16 Ianuarie 2010, 19:14

ce prostie!!...torres inseamna liverpool!!forza Tores

 •  03 Ianuarie 2010, 14:09
Postat de pe 02 Ianuarie 2010, 10:48

asa au zis si fanii lu atletico madrid cand s-a auzit ca pleaca la liverpool,anyway la cat de multe speculatii sunt pe piata transferurilor si cat de zgarciti sunt galliani si berlusconi nici eu nu prea cred ca se va realiza acest transfer,sper dar nu cred.

ce torres ma ,furati-l pe alibec e viitorul torres+zlatan.lasand gluma ar fii o lovitura sa-l luati pe aguero,pato-aguero in atac ar fii ceva.depinde totusi de sistemul de joc folosit.greu sa te desparti de jucatori precum pirlo,gattuso,nesta,ambrosini dar si performanta vine mai greu.

 •  03 Ianuarie 2010, 10:00

ce fernando t., numai cand pronunti numele LIVERPOOL, iti tremura genunchii si cand pasheshti pe gazonul lor in timp ce se canta imnul lor t-i se ridica parul de pe spinare

Vezi toate comentariile (23)
Comentează