INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  DECIZIE

Veste excelentă pentru Viitorul primită de la UEFA! Anunțul făcut azi

FOTO: Andrei Crăițoiu
FOTO: Andrei Crăițoiu

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 iunie 2016 12:15

Ieri a avut loc, la stadionul Central din Complexul Academiei Hagi, o inspecție din partea Uniunii Europene de Fotbal (UEFA), anunță site-ul oficial al clubului.

Pentru că FC Viitorul va reprezenta România în ediția viitoare a Europa League, forul european l-a delegat pe finlandezul Tero Auvinen (inspector UEFA pentru stadioane) și pe Sorin Cojocaru (inspector UEFA pentru stadioane pe România) pentru a vedea condițiile pe care arena din Ovidiu le întrunește pentru a putea găzdui meciuri europene în sezonul 2016/2017.

După o inspecție riguroasă, arena Centrală din Complexul Academiei Hagi a primit calificativul "Excelent" și a fost clasificată la 3 stele, astfel că FC Viitorul își va putea susține la Ovidiu meciurile din turul 3 preliminar și, eventual, din Play-Off în viitorul sezon de Europa League.

Clubul FC Viitorul a fost reprezentat la această inspecție de președintele Pavel Peniu, directorul general Cristian Bivolaru, vicepreședintele Constantin Stamate și administratorul stadionului Costin Anton.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
ottobraun
ottobraun  •  24 Iunie 2016, 13:55

in spate se vede internatul pentru minori pe care consiliul tomis il contruieste imparatului , vrea sa adune toti minorii din romania sa ii dea la export , beizadeaua lui va locuii acolo??

ottobraun
ottobraun  •  24 Iunie 2016, 13:51

si daca joaca romania in cupe tot de nutella se vor face , nici un progres doar ca mai vand albanezii cate o epava la arabi , cu asta raman!

legendavisinie
legendavisinie  •  24 Iunie 2016, 13:42

Vestea bună ar fi că pot să joace acolo meciurile din fazele preliminare, dacă se califică în grupe trebuie să-și caute alt stadion.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează