INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  AS ROMA - CFR CLUJ 5-0

Veste proastă pentru CFR Cluj după meciul cu Roma! Dan Petrescu a făcut un anunț îngrijorător pentru fani

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 noiembrie 2020 09:59 / Actualizat vineri, 06 noiembrie 2020 15:22

CFR Cluj a pierdut drastic meciul cu AS Roma, 0-5, în etapa a treia din grupele Europa League,iar campioana a mai primit o veste proastă: Bilel Omrani s-a accidentat.

După accidentările lui Paulo Vinicius și Mike Cestor, care îi dau mari bătăi de cap lui Dan Petrescu, antrenorul campioanei a anunțat că și atacantul francez de 27 de ani s-a accidentat și va lipsi o perioadă lungă.

„Lotul pentru UEFA e foarte slab. Pe Cestor nu-l mai putem recupera, Bordeianu a plecat, pe Vinicius nu știu dacă-l putem recupera pentru Europa. Bilel Omrani e accidentat și va lipsi 3 luni. Nici pentru duminică, în Liga 1, nu mai avem soluții.”, a declarat Dan Petrescu, la Look Plus, după meci.

Omrani a dezamăgit în acest an. Acesta nu a mai înscris pentru CFR Cluj din decembrie anul trecut și a intrat și în conflict cu anumiți colegi (Detalii AICI).

2.800.000 de euroeste cota lui Omrani, potrivit transfermarkt

Omrani a evoluat în 8 partide în acest sezon și nu a marcat niciun gol și nu a oferit nicio pasă de gol. Ultima sa partidă a fost pe 29 octombrie, cu Young Boys Berna, când a evoluat 45 de minute.

În acest moment, în atac, CFR Cluj îi are pe: Mario Rondon (34 de ani), Adrian Păun (25), Nicolae Carnat (22), Michael Pereira (32), Andrei Joca (20), și Gabriel Debeljuh (24), în timp ce Jakob Vojtus are coronavirus.

Citește mai multe știri despre AS Roma - CFR Cluj: 

Jucătorii lui CFR Cluj, criticați pentru cum s-au prezentat în meciul cu AS Roma: „Parcă am plecat la meciul ăsta ca mielul la tăiat”

Dan Petrescu, resemnat după rușinea cu Roma: „Șansele de calificare sunt mici”

Seară neagră pentru Dan Petrescu: cea mai drastică înfrângere din carieră + cel mai dureros eșec din istoria campioanei României

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
dubluv
dubluv  •  06 Noiembrie 2020, 13:07
Postat de Alice Popa pe 06 Noiembrie 2020, 11:59

Sper sa-l dea afara pe Dan Petrescu! Sa plece fara sa plateasca ceva din mocirla asta, unde isi ruineaza sanatatea degeaba. Mai bine sa mearga undeva unde se joaca fotbal.

in Kuweit.

nenea007
nenea007  •  06 Noiembrie 2020, 13:06

Pentru campionat il aveti pe Carnat, care mi se pare un baiat de viitor... In orice caz, in scurt timp il vad titular in locul lui Debeljuh...

116538290032900
Alice Popa  •  06 Noiembrie 2020, 11:59

Sper sa-l dea afara pe Dan Petrescu! Sa plece fara sa plateasca ceva din mocirla asta, unde isi ruineaza sanatatea degeaba. Mai bine sa mearga undeva unde se joaca fotbal.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează