INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  AUSTRIA VIENA - AC MILAN 1-5

VIDEO AC Milan, victoria de senzație în Europa League: "Calhanoglu genial, André Silva letal"

Articol de - Publicat vineri, 15 septembrie 2017 10:47

AC Milan s-a impus categoric pe terenul celor de la Austria Viena, 5-1, în prima rundă din grupele Europa League. 

Turcul Hakan Calhanoglu  a deschis recitalul și a oferit două assisturi, iar portughezul Andre Silva a reușit un hat-trick, primul în Europa al unui rossonero din 2006! "Andre are foame de gol, Hakan e sclipitor la serviciu", i-a lăudat Montella.

Milan are două fețe în acest sezon. Masca tristă și neajutorată, afișată cu Lazio duminică, în campionat, și-a lăsat-o acasă pentru a-și pune fracul de Europa. Dirijorul Montella a schimbat partitura, trecând la 3-5-2, cu revenirea fundașului Romagnoli, și rossonerii au interpretat perfect și au valsat dezinvolt la Viena. Cu prim-soliștii André Silva și Çalhanoğlu, care au lucrat joi primele 4 goluri cu Austria, pe ultimul semnându-l Suso.

Vezi AICI video

"Ne-a prins bine eșecul de la Roma"

"Calhanoglu genial, Silva letal", a titrat pe copertă Gazzetta dello Sport, remarcând prestația încântătoare a vârfului portughez, ajuns la 5 reușite la Milan. Toate însă în Europa League.

"Are foame de goluri și știe să înscrie. Tripleta îi va da multă încredere", l-a lăudat antrenorul. Din 2006, de la Kaka, nu mai văzuseră fanii rossoneri hat-trick în eurocupe! "Hakan are o tehnică sclipitoare și își pune colegii în situații de a marca. Mi-a plăcut mult reacția echipei după înfrângerea de la Roma. Poate că ne-a prins bine", a conchis Montella. 

24 de ani sunt de când Milan nu mai reușise cel puțin 5 goluri în Europa, 6-0 cu Copenhaga în octombrie 1993

68 de minutepentru un gol înscris este media lui André Silva la Milan în acest sezon, 5 goluri în 6 partide

"Nu o să mai repetăm erorile din meciul cu Lazio, altfel adversarii valoroși ne vor da iarăși patru palme și ne vor expedia acasă. Vom deveni o echipă" Vincenzo Montella, antrenor Milan

"Am greșit că am vrut să-i înfruntăm și să atacăm. Trebuia să fim mai acoperiți. La 2-0 în minutul 10 ce mai era de făcut? Am plătit pentru îndrăzneală!" Thorsten Fink, antrenor Austria Viena

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
romeverest
romeverest  •  15 Septembrie 2017, 14:32

Asta est6e diferenta intre fotbalistii adevarati si restul !! In timp ce Silva, la varsata de 20 de ani, este cumparat de Milan cu 45 mil. de euro si marcheaza o tripleta in cupele europene, la aceiasi varsta, Alibec juca doar la primavera de la Inter si nu impresioana pe nimeni !!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează