INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  ȚKHINVALI - BOTOȘANI

VIDEO Calificadze! FC Botoșani s-a calificat în turul 2 după ce a cîștigat în Georgia cu Țkhinvali, scor 3-1 » Urmează Legia

Articol de GSP - Publicat joi, 09 iulie 2015 17:16

Trupa lui Leo Grozavu s-a impus la două goluri diferență, însă evoluția moldovenilor nu a fost una entuziasmantă, chiar dacă adversarul din Georgia a fost unul modest.

VEZI VIDEO

După remiza din tur, moldovenii trebuie să fi avut un sentiment ciudat înaintea primului fluier de pe stadionul aproape pustiu din Tbilisi, chiar dacă scaunele viu colorate încercau să ne păcălească. Băieții lui Leo Grozavu au început perfect, Roman reușind un gol superb, din întoarcere, de la marginea careului. Dar parcă avantajul le-a tăiat avîntul și meciul a devenit mai greu decît pronunțarea numelor georgiene.

Din partea celor de la Țkhinvali nu ne puteam aștepta la prea multe, poate doar la niște faulturi dure. Și nu am fost dezamăgiți. Fiul antrenorului, Katcharava, a reușit să facă misiunea gazdelor și mai grea și a primit două galbene în prima parte. În rest plictiseală. Noroc cu Ivanovici, care prin ruperile de ritm și surplusului de fantezie ne-a mai oferit cîte o scînteie în prima parte.

Meciul tindea să devină prea ușor, iar Plămadă a "reușit" să readucă gazdele în meci: a luat al doilea galben și a început să se joace 10 la 10. Dar moldovenii au avut noroc prin limitele fotbalistice ale georgienilor. Oricît ai fi vrut, nu puteai remarca pe cineva, iar în aceste condiții Roman a reușit dubla, după o centrare din stînga.

Gazdele au primit și un penalty, după o intervenție lipsită de sens a lui Cucu. 1-2. Dar Batin a făcut imediat 3-1 și calificarea s-a jucat. Dar moldovenii să nu și-o ia în cap. Adversarii au fost foarte slabi, iar în turul următor, Botoșaniul va da de Legia, iar cu evoluția din prezent, doar o mică minune ar face ca Vașvari și compania să meargă mai departe.

Căpitan după doar un meci

Andrei Cordoș a venit în această vară de la Pandurii, iar fundașul central pare să-l fi impresionat din start pe antrenor. Stopperul de 27 de ani a primit banderola botoșănenilor chiar de la al doilea meci oficial, după ce în meciul tur Marius Croitoru și-a condus echipa din teren. În ultimul an, fundașul central a bifat trei echipe în Liga 1: Dinamo, Pandurii și FC Botoșani.

Echipele:

FC Țkhinvali: Nadiradze - Tsertsvadze, Kilasonia, Kakubava, Bachiashvili - Makharoblidze, Kardava, Gigauri, Tsatskrialashvili - Ivanishvili, Katcharava

Rezerve: Migineishvili, Maisashvili, Kachkachishvili, Burdzenadze, Lekvtadze, Lobjanidze, Shulaia

A marcat: Kilasonia (65)

FC Botoşani: Iliev- Patache, Cordoş, Plămadă, Browne - Cucu - Martinus, Ivanovici, Vaşvari, Costin - Roman

Rezerve: Pleşca, Acsinte, Brata, Croitoru, Dimitrov, Batin, Hadnagy

Arbitru: Nikolai Yordanov. Asistenți: Ivan Valchev, Georgi Todorov (toți Bulgaria)

Au marcat: D. Roman (6, 59), P. Batin (68)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (68)
inexistentus
inexistentus  •  10 Iulie 2015, 16:38

Portocala mecanica din Romania.

costy
costy  •  10 Iulie 2015, 11:23

Daca batea *** cu 3-1,,..era un rezultat extraordinar si pe deasupra scriati ca a intalnit O ECHIPA BUNA CARE A PUS PROBLEME..***.!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mama.is.here
mama.is.here  •  10 Iulie 2015, 09:24

cum, nimic despre fcsb in stirea asta, mai ales ca botosani urmeaza sa joace cu legia, fosta adversara a fcsb-ului...

Vezi toate comentariile (68)
Comentează