INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  DNEPR - LAZIO 1-1

VIDEO Căpitan în derivă » Radu, ”vinovat prin absență” la golul lui Dnepr marcat la ultima fază!

Ștefan Radu, veriga slabă a defensivei laziale și la Dnepropetrovsk
Ștefan Radu, veriga slabă a defensivei laziale și la Dnepropetrovsk

Articol de - Publicat sambata, 19 septembrie 2015 00:00

Integralist joi la biancocelesti, fundașul român a luat 4,5 în Gazzetta dello Sport, fiind cel mai slab din teren. ”Mereu în întîrziere, a făcut faulturi inutile”, l-a criticat cotidianul roz.

Ștefan Radu și-a continuat seria evoluțiilor modeste din acest start de sezon și-n Europa League. Onorat cu banderola de căpitan al lui Lazio, fundașul român a fost joi seară complice la golul cu care Dnepr a scos un 1-1.

VIDEO: Vezi AICI golurile!

La ultima fază, cu 15 secunde după expirarea celui de-al treilea minut de prelungire, Radu și-a părăsit flancul stîng, lăsîndu-l pe Selezniov liber să înscrie în careul mic!

La Gazzetta dello Sport l-a văzut cel mai slab de pe teren, notîndu-l cu 4,5. "Mereu în întîrziere, a făcut faulturi inutile. Este vinovat prin absență la faza golului", a argumentat cotidianul roz.

"A fost depășit în mai multe rînduri în viteză de Matos. Pioli l-a incitat mult de pe margine", a completat Il Messaggero (nota 5,5).

În minutul 67, Ștefan a luat un cartonaș galben pentru o intrare tardivă și dură din spate asupra lui Matheus. Doar Il Tempo, jurnal roman, l-a văzut "în revenire de formă".

"Își pierde luciditatea la distanță, se enervează, încasează galbenul și se rupe de echipă. Lazio a suferit pe partea lui, nu a existat"
Corriere dello Sport, cotidian italian

9 pasedin 33 trimise în 90 de minute au fost greșite de Radu, care a faultat de trei ori cu Dnepr

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
adianghelescu
adianghelescu  •  19 Septembrie 2015, 20:40
Postat de de.talie.mondiala pe 19 Septembrie 2015, 12:15

daca si stefan radu e fotbalist atunci si lazio e echipa ////antifotbal in ambele cazuri

daca ai da mintea ta unei vaci ar paste pe asfalt tu nu vezi ca e o campanie a acestui pseudo ziar de sport impotriva singurului jucator care este titular la o echipa de top numai pentru ca nu a fost de acord cu sistemul *** de la nationala

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

de.talie.mondiala
de.talie.mondiala  •  19 Septembrie 2015, 12:15

daca si stefan radu e fotbalist atunci si lazio e echipa ////antifotbal in ambele cazuri

Vezi toate comentariile (2)
Comentează