INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  AJAX - STEAUA 2-0

VIDEO Localnicii din Ştefăneşti au pornit o revoltă pentru că nu au putut vedea meciul Stelei din Europa League

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 februarie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 15 februarie 2013 10:04

Partida dintre Ajax şi Steaua a stîrnit o revoltă în comuna Ştefăneşti. Mai mulţi localnici au ieşit în stradă din cauza unei companii de cablu care i-a lăsat fără semnal la televizor.

Cîţiva dintre ei chiar au fost sechestraţi şi au cerut ajutorul polţiei pentru a reuşi să înainteze cu maşinile cu care erau.

Printre cei care au rămas fără cablu s-a numărat şi mama cîntăreţului, Adrian Minune: "Am vorbit, ne-au explicat că i-a trimis cineva, şefii, să întrerupă. Nu este corect ca noi, cei care sîntem la zi cu plata, să rămînem fără cablu", a spus aceasta.

Vezi aici VIDEO revolta oamenilor din Ştefăneşti!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
talpaiadului
talpaiadului  •  16 Februarie 2013, 04:17
Postat de gipanaul pe 15 Februarie 2013, 10:30

"Localnicii din Ştefăneşti au pornit o revoltă pentru că nu au putut vedea meciul Stelei din Europa League" Peste o saptamana, se vor obisnui cu ideea. Nu vor mai vedea Steaua in Europa League! Atunci sa vezi revolta. Din 2 in 2 saptamani!

Lasa ca o sa o vada din nou in toamna, nu-ti fa tu griji de Steaua. Mai bine gandeste-te cu ce echipa vei tine dupa ce se desfiinteaza dinamo, rusinea si haznaua fotbalului romanesc.

talpaiadului
talpaiadului  •  16 Februarie 2013, 04:11
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Unde sunt greselile alea multe, "maestre"? Poate ca s-ar fi impus o virgula intre "niciodata" si "nicaieri", dar in rest e corect din punct de vedere gramatical. Iar de adevarat e cat se poate de adevarat, Dinamo nu se califica niciodata, nicaieri (adica nici in CL, nici in EL).

conasu_boeru
conasu_boeru  •  15 Februarie 2013, 15:17
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

pai face parte din ..."...din grupul da mare valoare da bronzati natural d'acilea da la Stafanesti, si asculta toata zaua, muzaca clasaca da la vecinu Adrian a lu' minune, mancaias gura ! "

Vezi toate comentariile (11)
Comentează