INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  MONCHENGLADBACH - LAZIO 3-3

VIDEO Mitraliaţi de la 11 metri » Ştefan Radu şi Lazio au ieşit în picioare din nebunia de la M'gladbach (3-3)

Stranzl transformă primul dintre penalty-urile acordate nemților de Karasev. Pe al doilea avea să-l rateze
Stranzl transformă primul dintre penalty-urile acordate nemților de Karasev. Pe al doilea avea să-l rateze

Articol de - Publicat sambata, 16 februarie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 15 februarie 2013 20:31

Rusul Karasev a dictat drei penalty-uri împotriva lor, le-a eliminat şi un jucător, dar italienii nu s-au predat. ”A fluierat prea uşor, influenţat şi de tribune”, acuză antrenorul Petkovici.

Lazio a plecat joi cu o remiză de aur din infernul de la Monchengladbach. Un 3-3 obţinut în condiţiile unui arbitraj, al rusului Karasev, care nu i-a iertat absolut nimic, sancţionînd-o cu 3 penalty-uri şi eliminîndu-i un jucător, Dias, în minutul 70.

VIDEO: Vezi AICI golurile meciului!

Chiar dacă deciziile au fost corecte, antrenorul lazial Vladimir Petkovici nu s-a putut stăpîni: "Nu mi s-a mai întîmplat în carieră ca un arbitru să dea trei lovituri de la 11 metri împotriva mea. Dar ce pot să spun? În Europa, anumite contacte se fluieră tot timpul, în Italia mai puţin. Probabil a fost influenţat şi de atmosfera incendiară din tribune".

"Centralul" rus a arătat punctul cu var în minutele 17, 70, cînd l-a şi trimis la cabine pe Dias, şi 84. Dar nemţii nu le-au materializat în goluri decît pe primul şi pe ultimul. Iar cînd credeau că au cîştigat, după "directa" lui Arango, de 3-2 (88), Kozak s-a înălţat şi a refăcut egalitatea. În ultimul minut al prelungirilor!

Radu putea marca!
Integralist pe flancul stîng al apărării lui Lazio, Ştefan Radu a fost notat cu 6 în Gazzetta dello Sport. "I-a fost greu să-l ţină în frîu pe Hermann. Mai simplu era să înscrie cu capul la centrarea lui Hernanes din finalul primei reprize", a comentat ziarul citat marea ratare a românului, care a expediat balonul pe lîngă poartă.

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (1)
danut1971
danut1971  •  16 Februarie 2013, 12:06

a tinut cu nemtii rusul ca si bulgarul todorov cu ajax

Vezi toate comentariile (1)
Comentează