INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  AUSTRIA VIENA - ASTRA 1-2

VIDEO şi FOTO » Seara revenirilor! Astra a răsturnat tabela în 7 minute în Austria! Se poate califica şi dacă pierde cu AS Roma. CALCULELE complete

Foto: Reuters +9   FOTO
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 24 noiembrie 2016 17:02

Astra a câştigat meciul jucat în această seară pe terenul Austriei Viena, scor 2-1, în grupele Europa League, şi este foarte aproape de o calificare în primăvara europeană. 

Dacă o învinge acasă în ultima rundă pe AS Roma, echipă deja calificată, Astra se califică indiferent de rezultatul din meciul Austriei Viena cu Plzen.

Dacă Astra încheie meciul cu Roma la egalitate sau pierde, merge mai departe doar dacă Austria Viena nu câştigă în Cehia.

liveTEXT/VIDEO » Austria Viena - Astra 1-2
A marcat: Rotpuller '57 / Florea '79, Budescu '88 (pen.)
*Grunwald a văzut al doilea galben şi a fost eliminat în minutul 65

Astra a început bine meciul, iar Alibec şi Budescu au pus pericol la poarta apărată de Hadzikici încă din primele minute, însă austriecii au revenit şi partida a fost una echilibrată până la pauză.

Takayuki şi Budescu au mai ratat două ocazii în repriza a doua, înainte ca Rotpuller să deschidă scorul cu un şut din faţa porţii, după o centrare a lui Holzhauser.

Austria Viena a rămas în 10 după ce Grunwald a văzut al doilea galben în minutul 65, pentru un fault comis asupra lui Denis Alibec.

Astra a pus tot mai multă presiune la poarta gazdelor, iar Budescu a şutat din interiorul careului de 16 metri, după o preluare excelentă, dar mingea a şters bara porţii lui Hadzikici şi a ieşit în aut de poartă.

Daniel Florea a restabilit egalitatea în urma unei faze superbe de atac a Astrei, în care Alibec şi Teixeira au reuşit o succesiune spectaculoasă de pase. Cu doar câteva minute înainte de final, acelaşi Florea a obţinut o lovitură de la 11 metri, iar Budescu a executat perfect şi a completat revenirea campioanei României.

În celălat meci al grupei, AS Roma s-a impus cu 4-1 în meciul cu Viktoria Plzen.

Echipele de start:

Austria Viena: Hadzikici - J. Larsen, Rotpuller, Filipovici, Martscinko - Holzhauser, Serbest - Venuto, Grunwald, F. Pires - Kayode
Rezerve: Pentz, Friesenbichler, Prokop, Salamon, Stronati, Tajouri, Windbichler
Antrenor: Thorsten Fink

Astra Giurgiu: Lung jr. - A. Stan, Geraldo, Oros (Florea '61), J. Morais - Seto, Săpunaru, Boubacar (Lovin '71) - Budescu (Nicoară '90+3), Alibec, Teixeira
Rezerve: Gavrilaș, Fabricio, Florea, Ioniță, Lovin, Moise, Nicoară
Antrenor: Marius Șumudică

 
 

Clasament grupa E:

1. AS Roma 11p 15-7
2. Astra 7p 7:10
3. Austria Viena 5p 9:11
4. Viktoria Plzen  3p 4:8

Program grupa E:
08.12.2016: Astra Giurgiu - AS Roma; Viktoria Plzen - Austria Viena

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (164)
239210873112253
Adrian Și Atât  •  25 Noiembrie 2016, 08:43
Postat de reghemeister pe 25 Noiembrie 2016, 06:47

ce dreaq comenteaza *** la stirile din europa nu in inteleg. Pregatiti-va dreaq de play-out. Ciocu mic si joc de glezne ***

Domnule ***, doriti sa spuneti ca doar mioritici ***, fanaticii postaci ai celebrei echipe Machedoanesti FCSB (prezenti pe GSP, absenti pe stadion) au dreptul de a isi da cu parerea despre Liga europeana?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

819602521427859
Stancu Florin  •  25 Noiembrie 2016, 08:22

Bravo baieti, mandru ca sunt roman. Vom avea si noi o echipa calificata, pacat de scfcsb ca va termina pe ultimul loc si ne face de rusine.

reghemeister
reghemeister  •  25 Noiembrie 2016, 06:47
Postat de nebraska pe 25 Noiembrie 2016, 05:35

***

ce dreaq comenteaza *** la stirile din europa nu in inteleg. Pregatiti-va dreaq de play-out. Ciocu mic si joc de glezne ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (164)
Comentează