INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FC ZURICH - LAZIO 1-1

VIDEO Ştefan Radu, căpitan la Lazio! » Fundaşul, acuzat de presa italiană pentru golul încasat

Ştefan Radu, în duel cu marcatorul golului elveţienilor
Ştefan Radu, în duel cu marcatorul golului elveţienilor

Articol de - Publicat vineri, 21 octombrie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 21 octombrie 2011 11:38

Ştefan Radu a purtat banderola de căpitan la Lazio în meciul cu FC Zurich, partidă în care romanii au obţinut doar o remiză, 1-1.

Gruparea romană a început bine meciul şi a deschis scorul prin Giuseppe Sculli în minutul 22, însă bucuria a fost una de scurtă durată. Lazio a fost egalată după numai un minut prin Nikci, care a marcat din interiorul careului după un schimb perfect de pase între jucătorii elveţieni.

Pentru această remiză, presa italiană l-a găsit vinovat chiar pe Ştefan Radu, fundaşul fiind mustrat că nu a fost atent şi l-a lăsat liber în careu pe omul pe care trebuia să îl marcheze, Nikci fiind complet izolat în careu la faza din care a deschis scorul.

"Absent la golul egalizator, i-a dăruit apoi o ciocolată lui Aplhonse, care, spre norocul românului, era la regim. Mai mereu a avut intervenţii întîrziate”, a scris Gazzetta dello Sport, care l-a notat cu 4,5, considerîndu-l pe Radu cel mai slab de pe teren.

Iar Corriere dello Sport a adăugat: ”Neatenţia lui Radu, la doar un minut după reuşita lui Sculii, a costat-o pe Lazio o victorie care i-ar fi adus în mare măsură calificarea”.

Ştefan Radu a evoluat pe postul lui obişnuit, fundaş stînga, şi a fost integralist.

Vezi aici rezumatul video al meciului!

Playtech: BOMBĂ! Diana Șoșoacă sfidează TOT! Cum a intrat în restaurant, fără certificat verde! Chelnerița a rămas MASCĂ: 'Ce e aia?!'


Comentarii (5)
leolivinginkorea
leolivinginkorea  •  21 Octombrie 2011, 15:55

La gol Stefan Radu a strans in centru foarte bine....!

kasael57
kasael57  •  21 Octombrie 2011, 15:41

daca Lazio castiga, atunci capitanul ei primea o nota mare, dar vorba celor de mai sus...Insa eu cred ca si noua ne place sa ne automutilam si sa ne vedem pe noi cei mai nenorociti si terminati si rai si infractori... Pana cand, oameni buni ? Pentru ca nu suntem nici mai sus si nici mai jos ca alte natii. Doar cei care ne conduc sunt diferiti, dar asta e alta discutie .

had3s89
had3s89  •  21 Octombrie 2011, 12:25

in italia....pierde cesena e vina lu mutu, la udinese, echipa face egal torje e de vina, pierde internazionale, chivu e de vina, la lazio e aceeasi chestie, la fel si la siena....patetici macaronarii astia manca-mi-ar....

Vezi toate comentariile (5)
Comentează