INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  ARSENAL

VIDEO Veste fenomenală primită de Vlad Dragomir, puştiul-minune de la Arsenal: "Am fost foarte surprins"

FOTO: Guliver / GettyImages
FOTO: Guliver / GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 octombrie 2017 14:42

Vlad Dragomir, puştiul de 18 ani al celor de la Arsenal, a fost convocat în lotul echipei mari pentru deplasare din Europa League, împotriva celor de la Steaua Roşie Belgrad.

Dragomir a marcat un gol în victoria obţinută de echipa secundă a "tunarilor", 2-0, împotriva lui Sunderland, iar performanţa nu a fost trecută cu vederea de Arsene Wenger.

"Sunt foarte fericit pentru golul marcat. Aştept asta de foarte mult timp şi cred că e primul dintr-o lungă serie. Deşi am muncit mult în ultimul timp tot am rămas surprins când am aflat de convocarea pentru meciul cu Steaua Roşie. Nu pot exprima în cuvinte sentimentul. Este ceva extraordinar. Îmi trăiesc visul", a declarat Vlad Dragomir pentru arsenal.com.

Partida dintre Steaua Roşie Belgrad şi Arsenal Londra se dispută joi, de la ora 20:00, şi poate fi urmărită în direct pe Telekom Sport 3 şi liveTEXT pe GSP.ro.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
sakamoto
sakamoto  •  18 Octombrie 2017, 17:16

Vlad Dragomir nu are tata rege. El-Vlad-munceste mult la antrenamente si este pe cont propriu. Poate va reusi in fotbalul mare, poate nu. Depinde de dinsul si cum vrea Domnul. Munca multa-foarte multa-modestie si...noroc.Sa auzim numai de bine!

dinamo_fan
dinamo_fan  •  18 Octombrie 2017, 16:47

Bravo ! viitorul suna bine ! doar la natioala mare se baga toti dinozaurii si cei mici ajung sa debuteze la sfantul asteapta.

925922404122276
Dumitrica Bogdan  •  18 Octombrie 2017, 16:43

Nu cred ca acest pusti se compara cu celebrul Ianis, marea vedeta din Italia. Numai niste antrenori mafioti nu observa ce spun niste mari ziaristi sportivi romani si niste comentatori tv care evident proclama marele sau talent! Sunt ridicoli! Desigur ziaristii si comentatorii romani!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează