INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  EUROPA LEAGUE

VIITORUL - GENT // VIDEO Gică Hagi a găsit cheia calificării » Confirmă negocierile privind plecarea lui Denis Drăguș: „Ne dorim transferul”

Articol de - Publicat miercuri, 31 iulie 2019 14:27

Viitorul și Gent dispută joi manșa decisivă pentru calificarea în turul III preliminar al Europa League. Gică Hagi și elevii săi au încredere că pot răsturna miraculos situația.

  • Viitorul - Gent e joi, de la 18:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe TVR 1. Belgienii s-au impus în tur cu 6-3. 

Revenirea spectaculoasă din repriza a doua de la Gent dă speranță și încredere în tabăra Viitorului înaintea returului cu belgienii din turul al doilea preliminar al Europa League. Adept al fotbalului ofensiv, Gică Hagi rămâne la părerea că elevii săi au nevoie de cel puțin patru goluri pentru a reuși o calificare miraculoasă, după eșecul din prima manșă, 3-6.

„Sperăm să marcăm multe goluri. Trebuie să atacăm, să facem imposibilul. Dacă nu credeam în calificare, nu eram aici. Încrederea vine din jocul ofensiv din repriza a doua de la Gent. Suntem printre puținele echipe care a reușit să înscrie de trei ori acolo.

Dacă vrem să avem șanse, avem nevoie de cel puțin patru goluri și să încercăm să nu primim. Însă trebuie să avem răbdare, pentru că pe parcursul unui meci se pot întâmpla multe.

La nivel european, contează foarte mult ritmul și tranziția, jocul fără minge, pe care trebuie să le facem de o sută de ori mai bine decât la Gent. Acolo am fost depășiți și dacă nu ne va ieși bine nici în retur, înseamnă că mai avem de muncit”, a spus managerul tehnic al constănțenilor, care mizează și pe sprijinul publicului.

„Unul sau două goluri poate să ne aducă publicul, să ne sprijine pe tot parcursul jocului, să ne împingă de la spate. În plus, într-un astfel de meci se aleargă mult mai mult decât într-un meci de campionat. Și apar sute de oportunități, faze fixe, șuturi, acțiuni pe contraatac. Sperăm să intre 4-5 dintre acestea, pentru că avem executanți buni și stăm bine la jocul de cap”, a explicat „Regele”.

Fără Drăguș?

Curtat insistent de Standard Liege, Denis Drăguș ar putea să părăsească gruparea de pe litoral chiar înaintea returului cu Gent. „Acum este cu noi, după-amiază vine la antrenamente, dar nu știu să vă spun mai mult. Întrebați-l pe Popescu, el este președinte.

Sunt discuții cu Standard, important este că ne dorim acest transfer, iar Denis merită. Este un moment bun pentru a face acest pas. Belgia are un campionat bun, de nivelul 2, jucătorii români au făcut lucruri bune acolo și reprezintă etapă către nivelul 1”, a explicat Hagi.

„Nimic nu este imposibil. Important este să marcăm două goluri, poate în prima repriză, și apoi să punem presiune. Și dacă primim gol, nu trebuie să ne demoralizăm. Avem nevoie de un joc complet, să dăm totul pe teren și să ieșim cu capul sus”Bogdan Țîru

„Trebuie să înscriem și să încercăm să-i sufocăm. Nu au calități peste noi, poate mai multă experiență. Dacă am avea mai multe meciuri în Europa, la acest nivel, ne-ar ajuta mult”Vlad Achim

Vezi și: 

Delegația belgienilor nu ajunge conform programului la Constanța! Toate planurile date peste cap

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
blatistu49
blatistu49  •  31 Iulie 2019, 16:23

numai blat poate fi belgienii la 6 la 1 sa u oprit numai insistind de loc facind cadouri 2 goluri vizibile deci putem astepta la orce poate pe GENT nul intereseaza EUROPA LG valoric e diferenta intre echipe

Vezi toate comentariile (1)
Comentează