INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  YOUNG BOYS - CFR CLUJ 2-1

Edi Iordănescu, scandalizat de penalty-ul dictat împotriva lui CFR Cluj! Ce a postat antrenorul pe Facebook: „No comment!”

Edi Iordănescu, antrenor CFR Cluj
Edi Iordănescu, antrenor CFR Cluj

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 decembrie 2020 10:37 / Actualizat vineri, 11 decembrie 2020 15:53

Edi Iordănescu (42 de ani), antrenorul lui CFR Cluj, a postat o fotografie care demonstrează că arbitrul francez Benoit Bastien (37) a acordat în mod eronat penalty în meciul cu Young Boys, pierdut de ardeleni, scor 1-2.

CFR Cluj era aproape de calificarea în „16-imile” Europa League, o conducea pe Young Boys cu 1-0 în minutul 90, moment în care elvețienii au primit un penalty. Decizia arbitrului a fost eronată, lucru atestat și de reluările TV, care au arătat că Bălgrădean a lovit mingea, nu adversarul. 

Edi Iordănescu, despre penalty-ul din Young Boys - CFR Cluj: „No comment!”

Acest lucru a fost taxat de Edi Iordănescu, care a postat pe contul personal de Facebook o fotografie care demonstrează că Bălgrădean a lovit mai întâi mingea. Alături de fotografie, Iordănescu a scris „No comment!” (n.r. - Niciun comentariu). 

Edi Iordănescu, scandalizat de penalty-ul dictat împotriva lui CFR Cluj! Ce a postat antrenorul pe Facebook: „No comment!”
foto: Facebook @ Edi Iordanescu

Citește mai multe știri despre Young Boys - CFR Cluj:

Debeljuh, prima reacție după ce a suferit o comoție cerebrală la Berna: „Nu mi-am amintit nimic din ce s-a întâmplat în ultimele 3 luni”

Helmut Duckadam, poziție surprinzătoare după greșelile de arbitraj de la Young Boys - CFR Cluj: „Decizie luată în compensație”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
hmmmm
hmmmm  •  11 Decembrie 2020, 11:38

Putem spune că arbitrajul a fost sub orice critică, o grămadă de greșeli, să nu ne mai plângem de ai noștri. În schimb au sărit toți la gâtul alor noștri pentru rasism, penibil.

1948forever
1948forever  •  11 Decembrie 2020, 11:26

salut moderatorule? cati ani ai?

1948forever
1948forever  •  11 Decembrie 2020, 11:25

ole?

Vezi toate comentariile (9)
Comentează