INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  VASLUI - SPORTING

Zotta a găsit punctul slab al lui Sporting: "Nu ne e frică de nimeni"

Paul Papp
Paul Papp

Articol de GSP - Publicat joi, 03 noiembrie 2011 00:00 / Actualizat joi, 03 noiembrie 2011 18:52

Preşedintele Vasluiului, Constantin Zotta, a prefaţat duelul din această seară cu Sporting Lisabona, din runda a patra a fazei grupelor din Europa League. Obligaţi să învingă pentru a rămîne cu şanse în lupta pentru calificare, vasluienii speră să poată profita de faptul că portughezii s-au calificat deja.

"Am gînduri mari, frumoase, sper să avem un rezultat pozitiv. Avem în faţă o echipă foarte puternică, dar avem încredere în şansele noastre. Chiar şi fără Wesley şi cu toţi acei jucători accidentaţi, avem încredere că putem învinge.

Ar putea fi un plus pentru noi faptul că ei s-au calificat deja în primăvara europeană. Am înţeles că vor juca cu mai multe rezerve în primul "11", dar dezavantajul este că nu prea îi cunoaştem, nu i-am văzut jucînd împreună", a spus Constantin Zotta la televiziunea sportro.

GRUPA D
1. Sporting 6-1 9p
2. FC VASLUI 4-6 2p
3. FC Zurich 3-5 2p
4. Lazio 4-5 2p

S-au jucat: Zurich - Sporting 0-2, Lazio - Vaslui 2-2, Vaslui - Zurich 2-2, Sporting - Lazio 2-1, Sporting - Vaslui 2-0, Zurich - Lazio 1-1

Se joacă azi: Vaslui - Sporting, Lazio - Zurich (ambele 20:00)
Etapele viitoare: Sporting - Zurich, Vaslui - Lazio, Zurich - Vaslui, Lazio - Sporting

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează