INTERNATIONAL  »  FINALA EUROPA LEAGUE 2012  »  ATELTICO MADRID A CÎŞTIGAT FINALA EUROPA LEAGUE

VIDEO Nebunie pe aeroportul "Henri Coandă". Athletic Bilbao va depune plîngere împotriva oficialităţilor din România

Articol de GSP - Publicat joi, 10 mai 2012 00:00 / Actualizat joi, 10 mai 2012 19:15

În urma tratamentului de care au avut parte pe aeroportul "Henri Coandă", oficialii formaţiei Athletic Bilbao vor depunde o plîngere oficială împotriva autorităţilor din România care nu au reuşit să gestioneze cum trebuie situaţia de pe aeroport. După ce au pierdut cu 0-3 finala în faţa celor de la Atletico Madrid, "bascii" au avut o serie de probleme legate şi de plecarea din ţară.

Vezi AICI video de la aeroportul "Henri Coandă"

Nu toate au fost bune şi frumoase la finala Europa League de la Bucureşti. Principal punct nevralgic l-a reprezentat transportul suporterilor. Au fost probleme la sosirea lor, dar mai ales la plecare, cînd totul a devenit un ”adevărat haos”, după cum a scris cotidianul ”El Correo”.

Citeşte AICI toate informaţiile despre finala Europa League

Deoarece autorităţile aeroportului ”Henri Coandă” au decis ca să dea prioritate madrilenilor, cel mai mult au suferit bascii, a căror decolare a întîrziat. Au fost unele zboruri prevăzute la miezul nopţii, dar care nu au pornit decît spre dimineaţă!

"Este o mizerie şi o ruşine ce s-a întîmplat", au declarat oficialii celor de la Bilbao.

Playtech: ȘOC! Putin, pus la pământ de SUA. Decizia istorică luată ACUM! E INCREDIBIL


Comentarii (26)
c_o_r
c_o_r  •  11 Mai 2012, 01:29

Eu în toată povestea asta, ce nu înțeleg e: Voi, cel mai mare ziar de sport din țară chiar trebuie să preluați din presa spaniolă și ce s-a întâmplat la Otopeni... adică la nici 15 kilometri de redacție? N-ați găsit până acum un singur punct de vedere autohton? După aceea ne scandalizăm că cică ne fac de „lumea a treia”...

staneang
staneang  •  10 Mai 2012, 21:24

E ciudata reactia din partea clubului.Inteleg frustarea oamenilor care au asteptat,dar ma asteptam ca sefii clubului sa fie mai realisti.E perfect normal ca la un astfel de eveniment sa apara si probleme de genul acesta,fanii trebuiau separati.Ma rog,o reactie exagerata din partea lor,prea multa atentie acordata subiectului.

kilimanjaro
kilimanjaro  •  10 Mai 2012, 21:20

PS- M-am gândit mai bine și vreau să-mi cer scuze celor cărora le-am pricinuit mici neplăceri prin comentariile mele. Așa sunt eu, mai coleric. Nu am de gând să supăr pe nimeni, mai ales că nici prin cap nu mi-a trecut așa ceva. Îmi cer scuze birjovanu și mirrrcea. Îmi retrag vorbele urâte. O seară bună.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează