INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  ATLETICO MADRID

Absență mare pentru Atletico Madrid, înainte de înfruntarea de calibru cu Borussia Dortmund, în sferturile Ligii Campionilor

Articol de - Publicat marti, 09 aprilie 2024 10:54 / Actualizat marti, 09 aprilie 2024 11:07

Atletico Madrid a anunțat oficial că în primul meci din sferturile de finală a Ligii Campionilor, împotriva lui Borussia Dortmund, atacantul Memphis Depay nu va juca.

  • Atletico Madrid - Borussia Dortmund are loc mâîine, de la ora 22:00.

Depay s-a accidentat la antrenament, un mare handicap pentru echipa condusă de argentinianul Diego Simeone. Olandezul a marcat un gol în minutul 87 împotriva lui Inter, în optimi, gol cu care Atletico a mers în prelungiri, iar apoi a eliminat-o la penalty-uri pe finalista sezonului trecut.

Echipa lui Diego Simeone nu a spus cât timp va fi lăsat Depay pe margine din cauza accidentării musculare, dar mai multe surse spun că absența ar putea dura trei-patru săptămâni, conform sportal.rs.

Cei de la Atletico sunt prezenți pentru a treia oară în ultimii cinci ani în sferturile Champions League, dar nu au avansat în semifinale din 2016-17, când au pierdut în fața rivalilor și viitorilor campioni Real Madrid.

Nemții sunt mereu puternici și va fi o atmosferă grozavă în retur. Deci avem nevoie de o prima manșă bună. Găsim o echipă care a luptat să-și câștige campionatul anul trecut și care anul acesta trăiește un sezon asemănător cu al nostru. Va fi greu.
- Diego Simeone

Echipa lui Simeone nu a fost niciodată eliminată din Liga Campionilor pe Wanda Metropolitano sau pe vechiul lor teren, Vicente Calderon, câștigând în 10 dintre cele 16 meciuri și încasând doar patru goluri în acest proces.

Este o dublă foarte interesantă, adversari puternici. Așteptăm cu nerăbdare să călătorim la Madrid. Atletico este un mic monstru care trebuie învins
- Edin Terzic, antrenorul Borussiei

Mărturisire de impact înainte de Arsenal - Bayern: „Nu-mi amintesc ultima zi în care am jucat fără dureri!”

„N-am avut curaj” » Carlo Ancelotti și-a amintit de eșecul usturător cu Manchester City de anul trecut

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează