INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  REAL MADRID

VIDEO „N-am avut curaj” » Carlo Ancelotti și-a amintit de eșecul usturător cu Manchester City de anul trecut

Carlo Ancelotti, foto: Getty Images
Carlo Ancelotti, foto: Getty Images

Articol de - Publicat luni, 08 aprilie 2024 17:04 / Actualizat luni, 08 aprilie 2024 17:04

Carlo Ancelotti (64 de ani), antrenorul lui Real Madrid, a susținut conferința de presă premergătoare duelului cu Manchester City, din „sferturile” Ligii Campionilor.

  • Real Madrid - Manchester City se joacă marți, 9 aprilie, de la 22:00. Partida din „sferturile” Ligii Campionilor va fi liveTEXT pe GSP.ro și la TV pe Orange Sport 1, Prima Sport 1 și Orange Sport 1.

Cele două echipe s-au întâlnit în semifinalele ediției de anul trecut. Atunci, după remiza de pe Bernabeu, scor 1-1, City a spulberat-o în retur pe Real, scor 4-0 și s-a calificat în finală. La un an distanță, Carlo Ancelotti știe cum va aborda cele două meciuri astfel încât să nu se mai repete evoluția de anul trecut.

Varianta-surpriză pentru banca tehnică a lui Bayern! Va fi instalat în cazul unui eșec la Londra
ARSENAL - BAYERN
Varianta-surpriză pentru banca tehnică a lui Bayern! Va fi instalat în cazul unui eșec la Londra

Antrenorul italian a explicat cum va aborda partida și a vorbit despre problemele echipei sale. În orice caz, Ancelotti este încrezător înaintea turului din „sferturile” Ligii Campionilor.

VIDEO. Carlo Ancelotti, înainte de Real Madrid - Manchester City: „Guardiola este un antrenor grozav”

„Nu mă deranjează comparațiile cu Pep Guardiola. Este un antrenor grozav, nu există nicio îndoială, dar îmi pasă doar de ce se întâmplă la clubul meu. Anul trecut am jucat fără curaj și personalitate (n.r. City a învins-o pe Real Madrid, scor 4-0, în returul semifinalelor Ligii). Acelea erau aspecte fundamentale într-o partidă de acel gen. Ne-au lipsit la retur.

Nu am practicat cel mai bun fotbal, nu a fost doar o problemă mentală. Au pus atunci o presiune foarte mare asupra noastră. Sunt lucruri pe care vrem să le evităm în aceste două întâlniri. Ambele echipe au jucători de calitate. Anul trecut l-am avut pe Benzema, anul acesta nu avem un atacant central, dar am gestionat altfel această absență cu mai multă mobilitate.

Bellingham are un sezon foarte bun. Stă excelent din punct de vedere fizic și se implică foarte mult în jocul echipei. Este foarte matur, deși are doar 20 de ani. A dat dovadă de seriozitate, nu ne-a surprins ca jucător, dar ne-a surprins ca persoană pentru că are foarte multe calități pentru vârsta lui.

Prima manșă este extrem de importantă pentru că jucăm pe teren propriu și trebuie să profităm de acest mic avantaj pe care îl avem”, a explicat Ancelotti, la conferința de presă, potrivit Marca.

VIDEO. Match Preview Real Madrid - Manchester City » Turul „sferturilor” Ligii Campionilor

Citește și alte știri:

Atac devastator asupra lui Messi: „E un pitic posedat, cu față de demon!” » Cine l-a insultat pe argentinian
MEXIC
Atac devastator asupra lui Messi: „E un pitic posedat, cu față de demon!” » Cine l-a insultat pe argentinian
Vinicius a luat decizia! Unde va juca în sezonul viitor, după oferta de 200 de milioane de euro
SPANIA
Vinicius a luat decizia! Unde va juca în sezonul viitor, după oferta de 200 de milioane de euro

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează