INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Vinicius a luat decizia! Unde va juca în sezonul viitor, după oferta de 200 de milioane de euro

Vinicius, foto: Getty Images
Vinicius, foto: Getty Images

Articol de - Publicat luni, 08 aprilie 2024 12:45 / Actualizat luni, 08 aprilie 2024 15:33

Vinicius Junior (23 de ani) a luat o decizie importantă în legătură cu viitorul său. Starul lui Real Madrid știe deja echipa pentru care va evolua în sezonul următor, după ce presa internațională a scris despre o ofertă de 200 de milioane de euro pe care ar fi primit-o clubul la care evoluează din partea lui PSG.

Dan Petrescu revine în Superligă! Decizia a fost luată și poate sta pe bancă etapa următoare
REVENIRE
Dan Petrescu revine în Superligă! Decizia a fost luată și poate sta pe bancă etapa următoare

Contractul lui Kylian Mbappe (25 de ani) cu PSG expiră la vară, iar campioana Franței a încercat să realizeze un transfer spectaculos. Clubul parizian a pus la bătaie 200 de milioane de euro pentru Vinicius, însă jucătorul a ales să rămână la Real Madrid, notează Marca.

Vinicius rămâne la Real Madrid după oferta „astronomică” de la PSG

Brazilianul nu vrea să audă de nicio ofertă și va rămâne și din sezonul viitor pe Bernabeu. Nici conducerea lui Real Madrid nu are de gând să renunțe la serviciile atacantului care a marcat de 18 ori și a oferit 8 assist-uri în acest sezon.

Florentino Perez nu ia în calcul o despărțire de Vinicius, mai ales în contextul în care s-ar putea realiza transferul de senzație al lui Kylian Mbappe, conform sursei citate. Însuși Vinicius ar fi încântat să fie coleg în linia de atac cu Mbappe și Bellingham, în ceea ce ar putea fi cel mai puternic atac din lume.

Întrebat în ianuarie de un potențial transfer al lui Kylian Mbappe la Real Madrid, Vinicius Junior a răspuns clar: „Trebuie să discutați asta cu președintele clubului, nu cu mine. Avem 25 de jucători foarte buni, potriviți pentru această echipă”.

Vestea rămânerii lui Vinicius la Real Madrid vine în contextul în care pentru Los Blancos urmează turul din „sferturile” Ligii Campionilor, cu Manchester City. Partida va avea loc marți, 9 aprilie, de la 22:00.

În campionat, trupa lui Ancelotti e lider, cu 75 de puncte după 30 de etape și are un avans liniștitor de 8 puncte față de Barcelona, ocupanta locului 2.

VIDEO. Tot ce trebuie să știi înainte de Real Madrid - Manchester City, turul sferturilor de finală din Liga Campionilor

Citește și alte știri:

Scene barbare la derby-ul Sofiei, Levski - CSKA » Au fost bătuți cu curelele și loviți cu pumnii de forțele de ordine
BULGARIA
Scene barbare la derby-ul Sofiei, Levski - CSKA » Au fost bătuți cu curelele și loviți cu pumnii de forțele de ordine
Marea amenințare Jude Bellingham » Ce statistici are englezul împotriva lui Manchester City
LIGA CAMPIONILOR
Marea amenințare Jude Bellingham » Ce statistici are englezul împotriva lui Manchester City

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
mishu_74
mishu_74  •  08 Aprilie 2024, 16:26

eu zic c-a ales bine Vini...frecusul mancat de la rasistii de spanioli ar fi fost pistol cu apa fata de ce si-ar fi luat-o de la francezi.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează