INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  YOUTH LEAGUE

Acum cu "dragonii", urmează "extratereștrii"? Viitorul U19 și-a aflat următorul adversar: ”Se mișcă extraordinar pe teren”

Articol de - Publicat sambata, 11 februarie 2017 00:00

Echipa U19 a lui Hagi se va duela cu portughezii de la FC Porto în "optimile" Youth League. Dacă se vor califica, dobrogenii se vor duela cu Barcelona sau Dortmund.

Puștii Viitorului au eliminat miercuri echipa daneză FC Copenhaga, scor 4-2, și au obținut tichetul pentru optimile de finală din Youth League, echivalentul Ligii Campionilor destinat juniorilor.

Ieri, la Nyon, a avut loc tragerea la sorți a următoarei faze a competiției, iar în calea constănțenilor a apărut trupa portugheză FC Porto. Meciul se va disputa într-o singură manșă, în Portugalia, pe 21 sau 22 februarie.

Cei de la Porto au câștigat grupa din care au mai făcut parte Copenhaga, Leicester și Bruges. Alexandru Pașcanu, românul de 18 ani care evoluează pentru tineretul lui Leicester, a caracterizat despre lotul lui Porto.

"Am jucat contra lor în ambele meciuri din grupă. Sunt buni! Joacă mult pe jos, cu pase scurte. Se mișcă extraordinar pe teren. Cred că portughezii pornesc din postura de favoriți în primul rând pentru că vor evolua pe teren propriu. Sunt mai buni decât cei de la Copenhaga! Dacă Viitorul se va apăra bine, atunci va avea șanse mari să meargă mai departe", a declarat Pașcanu.

Formația care se va impune în partida de la Porto va da piept cu câștigătoarei meciului dintre Barcelona și Borussia Dortmund. Meciul din sferturile de finală va avea loc pe 7/8 martie.

14goluri în 5 meciuri a marcat Viitorul până în această fază a competiției

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează