INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  AJAX - APOEL

AJAX - APOEL 2-0 // Ajax s-a calificat în grupele Champions League » Răzvan Marin, trimis pe teren în minutul 89!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 august 2019 23:23

Ajax Amsterdam a învins-o pe Apoel Nicossia cu 2-0, asigurându-și astfel calificarea în grupele Champions League. Răzvan Marin a fost rezervă, fiind trimis pe teren în minutul 89. 

Amenințați de egalul din meciul tur, 0-0, Ajax a mizat doar pe cartea atacului în returul de la Amsterdam. Iar deschiderea de scor a venit în minutul 43, când Alvarez a înscris din assist-ul lui Ziyech.  

Golul care a adus liniștea a venit în minutul 80. Dusan Tadic a frtuctificat pasa venită de la Huntelaar și a închis definitiv soarta calificării.  

Răzvan Marin a fost trimis pe teren când lucrurile erau deja decise, în minutul 89, în locul lui Alvarez. Va evolua în premieră în grupele Ligii începând cu sezonul viitor. 

FINAL » Ajax - Apoel 2-0

  • Au marcat: Alvarez '43, Tadic '80

ECHIPE DE START:

Ajax: Onana - Dest, Veltman, Blind, Tagliafico - Alvarez, Ziyech, Martinez, Neres, Huntelaar, Tadic
Rezerve: B. Varela, de Wit, Ekkelenkamp, R. Marin, Promes, Schuurs, L. Traore
Antrenor: Erik Ten Hag 

APOEL: Belec - Jakolis, Merkis, Ioannou, Joazinho, Mihajlovic - Al-Tamari, Matic, Lucas, Bezjak - Pavlovic
Rezerve: Waterman, Aloneftis, Vidigal, De Vincenti, Efrem, Lafrance
Antrenor: Thomas Doll

Arbitru: Felix Zwayer // Asistenți: Thorsten Schiffner, Marco Achmüller (toți din Germania)
Stadion: Johan Cruijff Arena (Amsterdam)

VEZI ȘI:

SLAVIA PRAGA - CFR CLUJ // FOTO&VIDEO Cehii au păstrat tricoul Stelei de la singurul meci al lui Gheorghe Hagi ca antrenor în grupele Champions League

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
right_wing_resistance_romania
right_wing_resistance_romania  •  29 August 2019, 11:40
Postat de visinu pe 29 August 2019, 02:21

Si cand te gandesti ca nici nu semnase bine cu Ajax si a declarat ca transferul il aduce mai aproape de Real Madrid si Barcelona. Probabil ca de-asta nici nu l-au bagat mai devreme; ca sa-si menajeze starul pentru meciurile din Liga Campionilor.

Nu ti se pare ca te grabesti putin? La fel ca tine, si presa din Olanda cu "marii" comentatori sportivi? Daca pe aia ii inteleg pentru ca ne urasc natia, la fel cum o fac si belgienii...nu inteleg de ce romanul de rand este primul care sa-i dea in cap unui alt roman. De unde pana unde ura pe Razvan Marin, cel mai bun inchizator al Romaniei, la doar 23 de ani. A apucat sa joace un sezon si nu si-a facut treaba? Marin a apucat sa joace 3 meciuri. Ce doresti sa demonstrezi in 3 meciuri pe cel mai nepopular post cu exceptia fanioanelor de pe teren? CR7 ca avut nevoie de 4-5 meciuri ca titular pana sa confirme la Real Madrid si vorbim de cel mai bun jucator al planetei venind la cea mai buna echipa.

visinu
visinu  •  29 August 2019, 02:21

Si cand te gandesti ca nici nu semnase bine cu Ajax si a declarat ca transferul il aduce mai aproape de Real Madrid si Barcelona. Probabil ca de-asta nici nu l-au bagat mai devreme; ca sa-si menajeze starul pentru meciurile din Liga Campionilor.

c4n1b4lul
c4n1b4lul  •  29 August 2019, 01:18

Ajax e o pălărie prea mare pentru acest jucător. Poate mai bine îi prindea un AZ sau un Groningen, cel puțin pe moment. Tare mă tem să nu-l ia înapoi Hagi la Viitorul...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close