INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  AJAX - CHELSEA 0-1

AJAX - CHELSEA 0-1 // FOTO Salvat de VAR! Evoluția brigăzii lui Ovidiu Hațegan analizată de expertul GSP, Theodor Jumătate

Articol de - Publicat miercuri, 23 octombrie 2019 22:12

Ovidiu Hațegan și asistenții lui, Șovre și Gheorghe, au arbitrat bine la Amsterdam meciul dintre Ajax și Chelsea, scor 0-1. Dar VAR a observat un ofsaid la limită, "centralul" anulând golul „lăncierilor”. Și a învins Chelsea!

Alt meci foarte bun pentru Ovidiu Hațegan în actuala ediție a grupelor Champions League. După Dortmund - Barcelona (0-0), arădeanul a ajuns cu brigada sa la Amsterdam: Ajax - Chelsea. Două dintre cele mai tinere echipe ale Ligii, ambele cu o medie de vârstă a titularilor de 24,6 ani aseară! Din nou, Răzvan Marin a fost doar rezervă la olandezi.  

„Galben" pentru proteste secundului lui Lampard 

Un joc dinamic, agresiv, dar fără durități în prima repriză. Și, până la pauză, „centralul” n-a arătat niciun cartonaș pe teren. L-a enervat doar Jody Morris, secundul lui Frank Lampard. Lui i-a dat „galben” pentru proteste. Și i-a cerut să se ridice de pe bancă atunci când l-a avertizat.  

+1 FOTO

Au cerut penalty. Fusese ofsaid 

Timp de 45 de minute, Hațegan a mai avut două decizii dificile. Prima, chiar la start (2): Van de Beek a cerut henț și penalty la Marcos Alonso, dar asistentul Șovre semnalizase deja ofsaid la Promes. Apoi, același Promes a deschis scorul (35), pentru că tot Șovre a crezut că atacantul „lăncierilor" e pe linie cu ultimul apărător al lui Chelsea. I-a salvat VAR! Ofsaid la milimetru! 

Totuși, pe Internet fanii lui Ajax susțin că VAR ar fi folosit un cadru întârziat, când mingea plecase deja din piciorul lui Ziyech la centrare. În momentul zero, cu balonul lipit de gheata lui Ziyech, Promes n-ar mai fi fost afară din joc. 

Demonstrația lui Lampard 

După pauză, arbitrul nu l-a iertat pe Tadici, după un atac violent asupra lui Willian. Întâiul „galben".  

Ajax a accelerat. A avut două ocazii, una după alta. Bară, Álvarez (59). Și șut Blind, prima minge pe poartă a roș-albilor după o oră de joc! Dar golul așteptat de peste 50.000 de fani n-a venit. Nu pentru gazde. 

În cele din urmă, contraatacurile lui Chelsea au surprins descoperită defensiva batavă. Intrat în minutul 71, Batshuayi a înscris din careul mic, după centrarea lui Pulišici, și el rezervă la start. Bară-gol (86)! O victorie neașteptată a albaștrilor pe terenul semifinalistei Ligii. Lampard demonstrează că poate învinge și în meciuri mari. 

3 cartonașe galbenea dat Ovidiu Hațegan aseară: Tadici, Martínez (Ajax) - Tomori (Chelsea)

Vezi și:

Robert Lewandowski e de neoprit: înscrie la foc automat de 11 meciuri! A ajuns la un record incredibil: cu 10 goluri mai mult decât cei 105 polonezi care au jucat în Ligă!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!


 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
mihai_luchian
mihai_luchian  •  24 Octombrie 2019, 10:16

Semifinalista de anul trecut numai cu numele, nu și cu echipa - jucătorii decisivi și deopotrivă cei mai valoroși ai Ajax-ului din sezonul trecut au plecat. În rest, pertinent articolul.

adymartianul
adymartianul  •  24 Octombrie 2019, 09:12
Postat de Dan Dumitrescu pe 24 Octombrie 2019, 07:28

"Șovre a crezut că atacantul „lăncierilor" e pe linie cu ultimul apărător al lui Chelsea" devine un deja vue. Tantalaul asta care a anulat un gol perfect valabil al dinamovistilor in meciul cu gaz metan-istii continua sa fie recompensat cu delegari de lux. Ceva de genul Kovesi care colabora cu securistii pe stil nou si alegea pe spranceana coruptii de serviciu bagandu-i la racoare, desi cercetata penal este inaltata politic in rang la Bruxelles. Se pare ca in lumea asta "ultra democrata" banditii sunt mai pretuiti decat cinstitii. Cu o conditie: sa fie "de-ai nostri"!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

danny_l
danny_l  •  24 Octombrie 2019, 08:52

Lasă că o să avem și noi VAR și nu vor mai fi așa multe greșeli.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează