INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  AJAX - JUVENTUS 1-1

AJAX - JUVENTUS 1-1 // Prima reacție a lui Massimiliano Allegri: „Golul marcat de ei ne-a șocat” + Ce spun olandezii: „Ronaldo e ca un animal de pradă în careu”

Articol de GSP - Publicat joi, 11 aprilie 2019 00:03

Juventus a obținut doar o remiză în partida cu Ajax din turul sferturilor UEFA Champions League, scor 1-1 (Ronaldo 45 / Neres 46) la Amsterdam.

După meci, tehnicianul lui Juventus, Massimiliano Allegri, a declarat la microfonul Sky Sport: „Golul marcat le-a dat foarte mare încredere, dar pentru noi a fost un șoc. După aceea am început să revenim în joc, am făcut anumite schimbări importante. Se putea mai mult, eu așa zic. Ajax este o echipă mare, are calitate.

Cristiano Ronaldo face parte dintr-o altă categorie.. Este extraordinar. Vedem ce va fi în retur".

Totul despre AJAX - JUVENTUS 1-1 AICI!

41de goluri are Ronaldo începând din "sferturile" Ligii. În 6 dueluri cu Ajax a dat 8 goluri, 6 la Amsterdam

Vezi AICI programul sferturilor Ligii!

„1-1 acasă nu e rezultatul la care speram, dar totuși un scor bun. Data trecută am pierdut 1-2 cu Real Madrid și am întors, deci totul e posibil. Am dominat perioade lungi, am jucat cu calm și am avut ocazii. Juventus a speculat orice eroare făcută de noi și așa a venit și golul”
Erik ten Hag, antrenor Ajax

„A fost o atmosferă incendiară din primul până în ultimul minut. Am avut ocazii, dar din păcate am luat gol chiar înainte de pauză. Calitatea cea mai mare a lui Ronaldo, dincolo de talentu său imens, este că e ca un animal de pradă în careu. Vede o șansă, oricât de mică ar fi, și profită imediat. Totuși, cred că ne-am descurcat bine, am arătat că nu e o întâmplare că suntem aici”
Matthijs de Ligt, căpitan Ajax

„Am fi putut evita golul egalizator, nu ne-am concentrat și ei au marcat un gol frumos. E păcat că s-a terminat egal, am jucat bine, solid, dar acum trebuie să batem la Torino”
Wojciech Szczesny, portar Juventus

  • Returul va avea loc pe 16 aprilie, la Torino.

Citește și:

În celălalt meci , United a pierdut cu Barcelona, 0-1. Detalii AICI

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează