INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  AJAX - TOTTENHAM 2-3 (1-0 ÎN TUR)

AJAX - TOTTENHAM 2-3 // Secretul din spatele revenirii! Ce a făcut Harry Kane la pauza meciului: „Atunci s-a schimbat totul!”

Articol de GSP - Publicat joi, 09 mai 2019 16:08

Kieran Trippier, fundașul lui Tottenham, dezvăluie cum căpitanul Harry Kane a fost cheia din revenirea istorică de la semifinala cu Ajax, scor 3-2 (în tur 0-1).

Atacantul englez, Harry Kane a mers la pauza meciului în vestiarul echipei sale într-un moment extrem de dificil. Tottenham era condusă, scor 0-2, și trebuia să marcheze trei goluri pentru a merge în finală. Părea o misiune imposibilă!

„Kane ne-a dat un impuls”

Trippier, 28 de ani, a dezvăluit la un interviu acordat după meci cât de importantă a fost prezența căpitanului în vestiarul echipei și cum a reușit acesta să îi motiveze. 

„Harry este excepțional. Sperăm să îl avem la finala Champions League, chiar și prezența lui din această seară (n.r. - ieri) ne-a ajutat mult. La pauza meciului a venit în vestiar și ne-a motivat pe toți.

Ne-a spus că putem juca mai bine și că trebuie să simțim cu toții asta. Era tot ce aveam nevoie, de spiritul de lider pe care îl are. Prezența lui ne-a dat un impuls și asta ne-a ajutat mult. Atunci s-a schimbat totul”, a declarat Trippier.

După discursul căpitanului, Tottenham a revenit fabulos în repriza secundă. Lucas Moura a reușit un hattrick, ultimul gol venind chiar în prelungirile partidei.

Joacă în finală?

În vârstă de 25 de ani, Kane a lipsit de la „dubla” cu Ajax după ce s-a accidentat în meciul tur cu Manchester City din sferturile Champions League. Atacantul speră să revină pe teren până la ora finalei, confruntarea cu Liverpool fiind programată pe 1 iunie.

de Răzvan Cîrceag

Citește și:

Maestro Poche! Creatorul care a făcut imposibilul posibil la Tottenham: „Dacă nu visezi la Lună, nu poți atinge cerul. Visează la infinit”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
thebluestlion
thebluestlion  •  09 Mai 2019, 17:47

Au câștigat pe noroc și căderea fizică a Ajax-ului...

robertino2
robertino2  •  09 Mai 2019, 16:48

Nu e meritul lui Kane, ne-a zis Stucan ca a fost regie. :)))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează